Widok

kiedy?

Kiedy bedziemy mogli liczyc na stacje paliw, biedronke/lidka w poblizu Banina.? Czy ktos z Was cos slyszal w tym temacie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Do mieszkaniec -chcesz mieszkać na wsi to kup działkę na podlasiu wtedy nie będziesz miała Biedronki ani Lidla .Jak wybudują to popędzisz pewnie pierwsza ,jakie zacofane towarzystwo .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani Karolinko, Banino to juz nie wies, te czasy dawno minely i do przewidzenia bylo, ze z czasem zamieni sie w miasto..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak to kiedy? Wtedy kiedy ci wybudują metropolitalną za oknem. Wtedy jak grzyby po deszczu powstaną- stacja paliw, Biedronka , Lidl - wg życzenia. Wsi spokojna , wsi wesoła...............
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Do mieszkaniec:
To z jakiej przyczyny sie tu wprowadzilem nie powinno byc w Twoim interesie. Uwazam, ze potrzebna jest tutaj biedronka i to jest moje zdanie. Predzej czy pozniej i tak ją wybudują, sam się przekonasz;-) Wprowadz sie do lasu, to nie bedziesz narzekał na beton!
Troche kultury w swojej wypowiedzi. Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
A propo stacji paliw. Jest znak koło Remizy, że taka stacja istnieje. Czy ktoś wie czy to na terenie firmy Autoserv i czy ona funkcjonuje? Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
DO AUTOREK
jAK Chcesz biedronkę to po cholere sie tu wprowadziłes co.
Miasto , beton i syf chcesz wprowadzić?
Niech Ci za płotem wybuduja będzie ok?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
oby jak najdłużej. biedronka, Lidl spowoduje pewnie bankructwo małych sklepów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry