Widok

kierowcy

Ludzie co trzeba mieć w głowie żeby takie prędkości rozwijać na Tuchomskiej.czy ktos z was wie że dzieci też jeżdżą tą drogą ?idzie człowiek z dziećmi A TAKI NAWET NIE ZWOLNI.MASAKRA ZERO WYOBRAŹNI .Niewiem czy czekacie na PIERWSZĄ OFIARĘ.MAM NADZIEJE ŻE NIE.POZDRAWIAM TYCH CO POTRAFIĄ SIĘ ZACHOWYWAĆ NA DRODZE
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten temat już jest rozwijany w innym wątku. I tak nic tego nie zmieni. Na głupotę lekarstwa nie ma... Niestety :-(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja robię w ten sposób: patrzę skąd delikwent wyjeżdza , kolejnym razem podchodzę pod dom w którym mieszka i grzecznie proszę jak nie pomaga to informuje ,że będę na Policję zgłaszać bo stanowi zagrożenie dla innych.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Znajdź sobie jakieś zajęcie to nie będziesz miał czasu ludzi nachodzic :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

bujaj się nie bedę chamstwa i piractwa popierać
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przyjdź tylko mi zwrócić uwage to uważaj jak polecisz w podskokach ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Dawno, dawno temu jechałem do Banina, w pewnym momencie wyprzedził mnie typ, który pędził na złamanie karku, wyprzedzał na wariata, zmusił samochód z przeciwka do zjazdu na pobocze.
Po dojechaniu na miejsce zauważyłem, że stoi pod budynkiem przedszkola i wychodzi z dzieckiem. W odpowiedzi na pytanie dlaczego próbuje innych zabić na drodze usłyszałem: bo trzeba mieć jaja.

Albo się ma mózg albo się ma jaja. Nie można mieć wszystkiego!
Pozdrawiam pana w szarej corolli GKA *GC*
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja kierowcę zielonego SUVa Audi GD 405..,który stał. Na chodniku między ogrodzeniem gimnazjum, a żółtymi barierkami przy kościele uniemożliwiając przejście pieszym np.do przystanku...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naprawdę straszne. Ty to masz problemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Takie same jak i TY... Nawet gorsze. Nie znasz mnie i uwierz mi, że jesteś szczesciarzem/szcześciarą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem osobą niepełnosprawną i bardzo mi takie zachowania kierowców utrudniają życie. Jesteś zdrowy /zdrowa to się ciesz. Nie masz o tym pojęcia, ponieważ błache problemy w Twoim mniemaniu, mogą być ogromnym kłopotem dla osoby chorej, niepełnosprawnej.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

No straszne naprawdę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

anonim bydle jesteś nie człowiek. Przestań szydzić z niepełnosprawnych . Oby Ciebie kiedys nie spotkało kalectwo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jego kiedyś spotka kalectwo jak pójdzie pieszo do lewiatana po lody...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie chodzę pieszo ani nie robie zakupow w lewiatanie. Po to mam auto aby zapier*** miedzy Wami jełopami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ciekawe czy byłbyś taki mądry na wózku gdyby Ci taki jelop jak ty zaparkowal i zatarasowal przejazd??? Cwaniaczku z PKSu. Oby CIĘ to nie spotkało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja z pksu? Zdecydowanie nie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj chojrak! Pokaż jaki to twardziel jako anonim! Napisz co jeszcze zrobisz tym co ci zwrócą uwagę Ale podaj adres gdzie nauczysz nas podskakiwać. Czy to będzie na skakance? Czy może gra w gumę? Bo coś mi się wydaje że Ty jesteś właśnie efektem pęknięcia tego właśnie rekwizytu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ludzie przecież te wpisy są pisane przez gimbazę (albo pochodne) co samochód to znają ale z tylnego siedzenia tatuś/mamuś do szkoły wozi 300m bo się Brajanek zgubi.
A zapier...la to on na hulajnodze.... z komunii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

no właśnie tam nic nie trzeba mieć:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry