Widok
kierowcy w Bojanie
Na faktach. Dzisiaj godzina ok. 16. Rano w Bojanie postawili światła, z ul. Warszawskiej wyjeżdża blondi w passacie. Zielone światło mają jadący z Chwaszczyna, ale pani wyjeżdża pod prąd i jedzie na przeciw samochodom mającym zielone światło zmuszając je na zjazd na budowany pas ruchu. Gratulacje rozumu. 10 min. później samochody zatrzymują się na czerwonym świetle ale dwóch "właścicieli wsi" wyprzedza cały rząd samochodów i skręca przy szkole na zakazie wjazdu. Kolejni kandydaci na bezmózgów. Jestem za posterunkiem Policji we wsi. Lub nieoznakowanymi radiowozami.
No i wszystko super, blondynka - wiadomo.
Tak się składa, że ja też wyjeżdżając rano z Warszawskiej zgłupiałam, bo wyobraź sobie, że nie było na niej żadnego oznaczenia, a ruch wahadłowy i światła były pomiędzy tą ulicą.
Nie jestem jasnowidzem, i nie wpadłam na to, że akurat wtedy będą kładli asfalt.
Burdel był i tyle, więc nie ona jedna pewnie głupio pojechała.
Aha. dla jasności - nie blondynka, i nie w passacie.
Tak się składa, że ja też wyjeżdżając rano z Warszawskiej zgłupiałam, bo wyobraź sobie, że nie było na niej żadnego oznaczenia, a ruch wahadłowy i światła były pomiędzy tą ulicą.
Nie jestem jasnowidzem, i nie wpadłam na to, że akurat wtedy będą kładli asfalt.
Burdel był i tyle, więc nie ona jedna pewnie głupio pojechała.
Aha. dla jasności - nie blondynka, i nie w passacie.
Panie "zadowolony" chciałabym tylko powiedzieć że w ogóle nie zna Pan sytuacji więc dlaczego się Pan wypowiada, tak się niestety składa że wyjeżdżając z Banku w Bojanie nie ma ani śladu oznaczenia nie mówiąc już o światłach więc tego dnia miałam nieprzyjemność spotkać się z Panem a naszej "idealnie" zorganizowanej drodze. Niestety nie byłam wstanie przewidzieć co się dzieje za zakrętem.
A co do "blondynek" to uważam ze jeśli Bóg nie obdarzył Pana inteligencją to proszę się nie oszukiwać - to naprawdę nie zależy od koloru włosów!!
A co do "blondynek" to uważam ze jeśli Bóg nie obdarzył Pana inteligencją to proszę się nie oszukiwać - to naprawdę nie zależy od koloru włosów!!
Jasne chłopie, jedź na czołówkę, twoje będzie na wierzchu. Ty wygrasz - tylko co???? Świadomość bycia idiotą.
Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że był bałagan na drodze, żadnych znaków, wszędzie kręcący się robotnicy i ogólnie rozpierducha.
W takich warunkach, jak rozumiem Pan Zadowolony zachowywał zimną krew i przestrzegał wszystkich przepisów, bo były jasno określone.
Czy naprawdę parę minut i wpuszczenie kogoś, kto być może nie zorientował się w nieoznaczonej w żaden sposób organizacji ruchu jest aż taką zniewagą?
Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że był bałagan na drodze, żadnych znaków, wszędzie kręcący się robotnicy i ogólnie rozpierducha.
W takich warunkach, jak rozumiem Pan Zadowolony zachowywał zimną krew i przestrzegał wszystkich przepisów, bo były jasno określone.
Czy naprawdę parę minut i wpuszczenie kogoś, kto być może nie zorientował się w nieoznaczonej w żaden sposób organizacji ruchu jest aż taką zniewagą?
Nie dziwcie się kierowcą skoro zarząd dróg w Gdańsku nic nie ogarnia każda inwestycja ich przeraża z przebudową drogi 218 też już posypały się zwolnienia ,naczelnik od tej inwestycji już nie pracuje a dla przykładu mi zrobili wjazd na posesje od drogi wojewódzkiej a teraz się pytają co to za samowola budowlana a to oni zlecili wykonanie tego wjazdu dla firmy strabag tyle że chyba nie pamiętają bo tam ludzie się zmieniają i ze sobą papiery chyba zabierają bo nic tam nie mogą znaleść w tym bałaganie.polska dziki kraj jak to minister Drzewiecki mawiał.