Widok
kk - opinia
Mam mieszane uczucia odnośnie serwisu. Szczególnie naciąłem się przy centrowaniu kół. Pomimo zapewnienia, że nie robią niespodzianek, przy odbiorze okazało się, że koło niespecjalnie nadaje się do centrowania i można je jedynie przeszprychować. Wymieniono kilka szprych (2-3), a za wszystko policzono normalną cenę jak za centrowanie i wymianę szprych. Niemałą zresztą, a koło pozostało niemal bez zmian! Zdecydowanie wolałbym otrzymać informację telefoniczną odnośnie statusu naprawy, po to właśnie podaje się numer telefonu!
Ponadto zdarzyło mi się też, że nie dotrzymali terminu naprawy. Rozumiem, może się zdarzyć. Ale znowu - telefon!! Niestety dowiedziałem się już po przyjechaniu na miejsce.
Gwoli ścisłości - do kilku innych napraw w serwisie nie mam większych zastrzeżeń.
Ponadto zdarzyło mi się też, że nie dotrzymali terminu naprawy. Rozumiem, może się zdarzyć. Ale znowu - telefon!! Niestety dowiedziałem się już po przyjechaniu na miejsce.
Gwoli ścisłości - do kilku innych napraw w serwisie nie mam większych zastrzeżeń.
Moja ocena
Holender
kategoria: Sklepy i serwisy rowerowe
obsługa: 4
asortyment: 5
jakość usług: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.8
* maksymalna ocena 6