Widok
Ja polecam firmę zajmującą się artystycznym zdobieniem ścian - Panie rewelacyjnie zdobią ściany i mają dość przystępne ceny - http://www.wnetrza.st77.com/ Ja jestem zadowolona z efektów:)Wszystko musi być już gotowe w łazience, a więc najpierw kafle na końcu robienie ścian. Polecam delikatne wzory są bardzo efektowne.
Panie Bartku pewnie trzeba się zapytać Pań, ale wydaje mi się, że stiuk także kładą, ale oprócz tego mają dużo innych ciekawszych ofert, które dają rewelacyjny efekt. Ja jestem zadowolona, a co najważniejsze z czystym sumieniem mogę polecić innym:)-szczególnie reliefy(po prostu rewelacja, ekstra efekt i zdają bardzo dobrze egzamin także w łazience i kuchni) i co najważniejsze, cena nie jest wysoka, a tego ja osobiście na początku się bałam. Proponuję przejrzeć stronę www.wnetrza.st77.com i kontaktować się już bezpośrednio z Paniami-służą też fachową radą nie tylko w doborze rodzaju wykonywanej usługi, ale też doborze koloru.
Polecam stiuk wenecki firmy dekostyl.com.pl/ super kolory a najmodniejszy w tym sezonie kolor szary, cały zestaw i po sprawie tylko dobrze zaaplikować na ścianę i efekt super. Więcej informacji można uzyskać na dekostyl.com.pl/Stiuk-wenecki-szary-zestaw-8m2-tynk-dekoracyjny-stucco-veneziano-san-marco-wosk-rzeszow Szybka wysyłka i Włoski produkt.