Widok

kładzenie STIUK'u

hej, chciałabym położyć niebawem w łazience i dużym pokoju stiuk. poszukuje fachowców-sprawdzonych. ile kosztuje taka usługa? czy w łazience najpierw kładzie sie kafelki a potem stiuk czy na odwrót?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
jeżeli jest Pan zainteresowany mogę przesłać na maila namiary do ekipy, która kładła stiuk i płytki w mojej łazience. Zdjęcia łazienki też mogę wysłać.
Mój adres: alicja_szcz@wp.pl

Polecam siebie. Zapraszam na stronę www.fresco.gda.pl
Cena usługi to 130 zł/m2 plus materiał. Materiał wacha się od 25 do 35 zł/m2. Stiuk zdecydowanie kładzie się po kafelkach.
Pozdrawiam
Bartosz Leszczyński
www.fresco.gda.pl
0 502 914 199
Ja polecam firmę zajmującą się artystycznym zdobieniem ścian - Panie rewelacyjnie zdobią ściany i mają dość przystępne ceny - http://www.wnetrza.st77.com/ Ja jestem zadowolona z efektów:)Wszystko musi być już gotowe w łazience, a więc najpierw kafle na końcu robienie ścian. Polecam delikatne wzory są bardzo efektowne.
Panie robią ładne ściany, ale obawiam się, że stiuków nie kładą. Przynajmniej nic na to nie wskazują zdjęcia w galerii.
Pozdrawiam
Bartek
www.fresco.gda.pl
0 502 914 199
Panie Bartku pewnie trzeba się zapytać Pań, ale wydaje mi się, że stiuk także kładą, ale oprócz tego mają dużo innych ciekawszych ofert, które dają rewelacyjny efekt. Ja jestem zadowolona, a co najważniejsze z czystym sumieniem mogę polecić innym:)-szczególnie reliefy(po prostu rewelacja, ekstra efekt i zdają bardzo dobrze egzamin także w łazience i kuchni) i co najważniejsze, cena nie jest wysoka, a tego ja osobiście na początku się bałam. Proponuję przejrzeć stronę www.wnetrza.st77.com i kontaktować się już bezpośrednio z Paniami-służą też fachową radą nie tylko w doborze rodzaju wykonywanej usługi, ale też doborze koloru.
Tak czy inaczej widać, że Panie kładą tynki ozdobne i to całkiem fajnie im wychodzi, podejrzewam że zrobią i stiuk.
Polecam stiuk wenecki firmy dekostyl.com.pl/ super kolory a najmodniejszy w tym sezonie kolor szary, cały zestaw i po sprawie tylko dobrze zaaplikować na ścianę i efekt super. Więcej informacji można uzyskać na dekostyl.com.pl/Stiuk-wenecki-szary-zestaw-8m2-tynk-dekoracyjny-stucco-veneziano-san-marco-wosk-rzeszow Szybka wysyłka i Włoski produkt.
Czesc.Interesuje mnie stiuk.gdybys mogla , wyslij mi zdjecia tej roboty, ktora byla u ciebie wykonywana.Dziekuje z gory.
U mnie Panie stiuku nie robiły:)
portobello.pomorskie.pl
Masz pan i glazurę i stiuk
Zapraszam http://www.fresco.gda.pl
Pozdrawiam
Bartosz Leszczyński
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Kredyt na zakup działki i budowę domu??? (11 odpowiedzi)

Interesuje mnie kredyt na zakup działki i budowę domu, ale żeby załatwić to w jednym wniosku...

Tapeta czy Farba? (34 odpowiedzi)

Na co decydujecie się przy wykańczaniu wnętrz? Co decyduje o wyborze farby lub tapety?

do góry