Widok
Właśnie o to chodzi że nie mam zmiany z przodu na ramie mam u góry ramy manetki i chyba musiałbym przelotki instalować.
Ale mi zależy na poczętek (oczywiście nie od razu bo na razie tylko się przymierzam) na klamkomanetce prawej ośmiorzędowej, wolałbym przy zamawianiu mieć to co potrzeba od razu czyli: klamkomanetka prawa, przelotka, linka z pancerzem i owijka oczywiście bo stara już się nie nada chyba do użycia.
Ale mi zależy na poczętek (oczywiście nie od razu bo na razie tylko się przymierzam) na klamkomanetce prawej ośmiorzędowej, wolałbym przy zamawianiu mieć to co potrzeba od razu czyli: klamkomanetka prawa, przelotka, linka z pancerzem i owijka oczywiście bo stara już się nie nada chyba do użycia.
Strona główna to www.rower.com . Osobiście nie wiem czy na Twojej ramie da sie zamocować "przelotki" od których pancerzyki zostaną wyprowadzone bezpośrednio do klamkomanetek. Istnieje możliwość poprowadzenia długiego pancerzyka od przerzutki i wtedy wszystko powinno działać, ale nigdy czegoś takiego nie robiłem więc nie chce tutaj doradzać, że jest to dobre rozwiązanie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
dbig idziesz na wyspeke czy do jakiegos normalnego sklepu i mowisz ze chcesz zamowic jedna klamkomanetke, wszystko w temacie. albo kupujesz z sklepie on-line. manetki w szosie mozna bez problemu zamwiac odzielnie, bo jak sie wypierdolisz i rozwalisz jedna to nie musisz od razu kupowac dwoch nowych :)
No w sumie racja, są jednak ludzie którzy postanowili sobie jeżdżić normalnie.
Widziałem ciekawy zestaw klamkomanetek i to tańsze niż nie jeden model Shimano: http://www.poreba.made.pl/index.php?i=of&id=dca4-8#
Tanie nie są ale tańsze i nie wiem czy jedną z tych można oddzielnie kupić, pytałem się ale nie uzyskałem jeszcze odpowiedzi.
Widziałem ciekawy zestaw klamkomanetek i to tańsze niż nie jeden model Shimano: http://www.poreba.made.pl/index.php?i=of&id=dca4-8#
Tanie nie są ale tańsze i nie wiem czy jedną z tych można oddzielnie kupić, pytałem się ale nie uzyskałem jeszcze odpowiedzi.