Widok
w kasku beznadziejnie opala sie buzka, a bez jest idealna, sliczna, rowna opalenizna...zreszta bez kasku jest sie bardziej cool, a nawet jezz'y :)
dla płci pieknej, koles bez kasku, nawet w obcislych, pedalskich ciuszkach, o wadze lekko-piórkowej daje jasny sygnał-jestem z*******y, odwazny i kocham niebezpieczenstwo....kobity takich uwielbiaja !!!! :-)
wg. ostatnich badan statystycznych wykonanych przez naukowcow z Wejherowa, zwieksza to szanse na szybki numerek o jakies 0.001%
dla płci pieknej, koles bez kasku, nawet w obcislych, pedalskich ciuszkach, o wadze lekko-piórkowej daje jasny sygnał-jestem z*******y, odwazny i kocham niebezpieczenstwo....kobity takich uwielbiaja !!!! :-)
wg. ostatnich badan statystycznych wykonanych przez naukowcow z Wejherowa, zwieksza to szanse na szybki numerek o jakies 0.001%
No właśnie tak jak Silver pisze sklej żywicą epoksydową, ja po upadku na lodzie rozwaliłem kask, więc starannie go skleiłem. Na drugi rok ponowny upadek i pękł 5cm obok starego sklejenia. A jednak nie pękł na poprzednim sklejeniu. Wniosek prosty spoina jest bardzo mocna. A to co ludzie piszą, że nie należy sklejać kasków to ten temat wrzuciłem między bajki, no chyba, że ktoś ma dużo kasy to może sobie kupić nowy.