Widok
klient - opinia
Nie polecam serwisu. Facet niemiły, obojętny, podejście nie bo nie. Chciałem naprawić tam myszkę, wystarczyło podkleić kółeczko, żeby się obracało. Odmówiono mi tego przywileju. Jak można prowadzić biznes bez świeżego podejścia do każdego problemu?
Moja ocena
PCALL
kategoria: Serwis komputerów
obsługa: 1
jakość usług: -
czas realizacji: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
Witam firma jest do d*py że tak brzydko nazwę wczoraj odebrałam laptopa z naprawy ktory wczesniej był kupowany od nich jakieś 4 lata temu .Ale nie w tym rzecz wlaśnie odebralam laptopa cena naprawy 260zł za zwarcie na płycie głownej w niedziele moje dziewczynki włanczają laptopa a on nic nie działa.Myslę że ta firma naciąga ludzi by zarobić kasę i oddaje sprzęt w takim samym stanie jakie się do nich zanosi.Jutro pojdę z tym do reklamacji i nie zaplace nawet zlotowki i bede żądala naprawy bo tak na prawdę on w cale nie zostal naprawiony.Pan ktory wydawal mi laptopa nawet nie pofatygował się by sprawdzić czy on działa nawet nie otrzymałam pisemka że mój laptop byl tam w naprawie to jest zlodziejstwo i wyludzanie pieniędzy.Dużo znajomych odradzało bym nie zanosiła tam sprzętu bo oni zdzierają i nie naprawiają wcale sprzętu .Dobra rada dajcie se spokoj z tym serwisem a tym bardziej z kupnem u nich sprzętu a także naprawy bo otzrymacie to co zanieślicie z taka sama usterką jestem ciekawa tylko co jutro mądre głowy tego sklepu powiedzą na ten temat poszła bym już dziś ale niestety niedziela więc klamki całwać nie bede jesli mi nie naprawią sprzętu za darmo to ja tego tak nie odpuszczę nawet bede gotowa wystapić na drogę Sądową .TAKŻE LUDZIE OMIJAJCIE TEN SKLEP SERWIS F-5 Z DALEKA .