Widok

klub kolarski

Witam
Chciałbym należeć do jakiegoś stowarzyszenia albo klubu kolarskiego, jakie mam szanse, trenuje od dwóch sezonów na szosie?
Jakie są wymagania żeby należeć do klubu kolarskiego Lechii Gdańsk, biorą udział w jakiś wyścigach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jasne ze mozesz nalezec, tylko przynaleznosc do miejscowych klubow zbytnio nic Ci nie da. jesli juz to bral bym pod uwage tylko flote gdynia.

Do Floty Gdynia dzwoniłem i kicha oni tylko juniorów i młodzików biorą czy naprawde wiek musi być barierą żeby z kimś jezdzić?
Mam 24 lata w listopadzie tego roku będzie 25:) a poza tym jak ja bym do Floty jezdził skoro mieszkam w Gdańsku - Stogach (obrzeże Gdańska) i pracuje bywa że w nocy i jak mam dwie godziny czasu to wylatuje na Żuławy "siódekmą" albo pobliskie Kaszuby przez Pruszcz, Straszyn, w wekeendy mam czasu więcej na kilkagodzinny trening.
W Łęgowie jest klub ale sami nastoletni kolarze jeżdżą:(
moi mili kolarzysci zaczelem uprawiac kolarstwo w 94 roku klubowo i amatorsko wiec musze zmartwic wszyskich ktorzy mysla o jakims trenowaniu w klubie w trojmiescie zeby o tym jak najszybciej zapomnieli poniewaz era klubow skonczyla sie ok roku 98 a teraz sam sie musisz wyszkolic za swoje pieniadze do poziomu w jakim bedziesz sie mogl zalapac do jakiegos teamu / 1.level kolega krzyzak sunn 2.level batek lotto 3.level galinski willier a dalej to juz kosmos / powodzenia
O dostaniu się do jakiejś grupy można pomarzyć ale liczy się sam fakt ze można z kimś jezdzić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy zalezy Ci na wyczynowym uprawianiu kolarstwa , czy po prostu chcesz nalezec do klubu amatorskiego i ścigać się od czasu do czasu oraz trenować w towarzystwie takich samych pasjonatów jak Ty ?

Pozdrawiam , Marek .
Raczej na tym drugim.
czyli w towarzystwie z pensjonatów, znaczy w gronie oldboyów?
tr ma racje. w polsce trzeba wszystko robic na wlasna reke i ladowac wlasne pieniadze. przynaleznosc do 3miejsckich klubow daje naprawde malo, praktycznie nic.
dbig nie trzeba byc w klubie zeby z kims jezdzic. kazdy i tak trenuje solo.
jak chcesz z kims jezdzic to przyjedz w niedziele i zobaczysz jak bedzie milo w grupie :) do scigania tez klub nie jest Ci potrzebny. w weekendy sa zbiorki na osowej i tam mozesz dobrze potrenowac.

Kuba ale jedziecie na szosówkach??
tak tak, strada :)

Inne tematy z forum Rowery

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...

do góry