Widok

klub spadł na psy

W wielkanocną niedzielę pojawiłam się w klubie po ok. dwu miesięcznej przerwie. Przeżyłam szok, jak szybko zmienił się klimat w klubie i klubowicze. Wiedziałam, że nie spotkam tam takich ludzi i takiej kultury jak np. w Mandarynce, ale generalnie można było tam skoczyć na drinka lub dwa. Tym razem było okropnie! Nie chodzi o obsługę - ta była na dobrym poziomie. Chodzi o ludzi, którzy bawili się akurat tej nocy na imprezie. Dziewczyny, które krzywo się patrzą i zaczepiają (bałam się że dostanę), ludzie, którzy się przepychają i nie mówią przepraszam oraz dantejskie sceny w ubikacji - to było stanowczo za dużo. Na dodatek sama widziałam trzy różne bójki (a byłam tam niespełna dwie godziny). Nie wiem czy tam tak jest zawsze, czy tylko tak źle trafiłam, ale na pewno tego już nigdy więcej nie sprawdzę. Jak nie jesteś dresiarzem to absolutnie NIE POLECAM
Moja ocena
Dream Club kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 3

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 2

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

PRZYKRO NAM ŻE PANI SIĘ ZAWIODŁA . Osobiście rozmawiałem z ochroną i przejrzałem zapis z monitoringu i mimo iż żeczywiście ludzie byli inni niż zazwyczaj to nie odnotowano żadnej bójki . Mam nadzieję iż to nieporozumienie a nie próba wprowadzenia internautów w błąd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
jeśli ktoś z obsługi pisze żeczywiście to można się odmyślać co za ludzie tam pracują i jacy się tam bawią.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę Pana Managera, żeby sprawdzał pisownię przed opublikowaniem swojej odpowiedzi. Błędy ortograficzne skutecznie zniechęcają do odwiedzenia miejsca, niestety wykształcenie osoby zarządzającej takim miejscem świadczy o jakości tego miejsca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
łał tylko pogratulować! zainwestuj pan lepiej w słownik ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wychodzi na to ze lepiej z domu sie nie ruszac skoro mozna tam gdzie sie chce pobawic , dostac w zeby :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry