Widok
klubowicz - opinia
Chodzę na siłownie od dwóch lat i nigdy bym nie przypuszczał że trener i opiekun siłowni po objęciu wyższego stanowiska będzie się zachowywał jakby był właścicielem siłowni który może wszystko i nikt nic nie może mu zrobić. Jego stosunek do pracowników niższego szczebla i klubowiczów jest po niżej krytyki.Tak naprawde to nie wiem jak taki człowiek który ma takie braki w wiedzy na tematy kulturystyczne może być trenerem i menagerem. Jest to nie mniej przykre że jest to człowiek wykształcony a jednak próżny stanowisko zmieniło go nie do poznania.
Pozdrawiam właścicieli siłowni GYMNASION.
Pozdrawiam właścicieli siłowni GYMNASION.
Moja ocena
Gymnasion
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 1
oferta: -
wyposażenie: 2
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
1.8
* maksymalna ocena 6
zapewne klubowicz pisze o kręconym łepku i krzywe ząbki:))), dla mnie również to pajac na gumce i zarozumiały pyszałek, który dostał 5 zł więcej od reszty naprawdę profesjonalnych instruktorów w tym klubie i się wozi jak żyd po pustym sklepie!!! Facet nie dość, że ma znikomą wiedzę na tematy kulturystyczne to w dodatku wygląda jak trzy nieszczęścia, ale najwidoczniej potrafi dobrze p************ innych gdzie trzeba, a to jest zapewne wyznacznikiem kompetentności w tym klubie! Nie raz w życiu na swojej drodze spotykałem takich słodkich Chu***, którzy uśmiechali się do mnie w twarz, a za plecami robili koło...i co jest najzabawniejsze że myślą, że są tacy cwani i przebiegli. Ale życie potrafi być sprawiedliwe i sprowadza takie ścierwa na swoje miejsce!!!