Widok

kobiece rugby 7

Kobiece rugby istnieje w Polsce juz od 4 lat.Jak narazie tylko kilka drużyn z Polski uprawia ten sport,za granica jest on bardziej popularną dyscypliną,ale wszystko dobrze sie rozwja.W Gdyni zespół pań istnieje na Arce przy ul.Olimpijskiej stadion GOSIR,treningi odbywają się regularnie 3 razy w tygodniu pod opieką trenera, a także zawodnika RC Arka J.Batora.Serdecznie zapraszam wszystkie chętne osoby do przyłączenia i uczestniczenia w treningach.KONTAKT:ANIA MILCZAREK E-MAIL GLUMKA1@WP.PL
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja do kobiecego rugby 7 jestem zainteresowana grą w rugby bo to sport dość interesujący.Czy mogę napisać e-mail pod podany adres czy ta jakis żart?????????prosze o odpowiedz...kruszynka
czesc przyjdz na trening w czwartek na 18.00 na GOSiR .mozesz napisac pod ten adres tylko on mial byc napisany malymi literkami.To nie jest zart.Zapraszam na trening

Sz.
czesc kruszynka tu Anka (glumka) to nie żart zapraszam serdecznie na trening tak jak napisała moja kolezanka Agnieszka w Czwartek jeśli masz jeszcze jakies pytanka to kieruj je na mój adres E-mail z góry dziekuje i do zobaczenia:)
a jeszcze jedna sprawa jesli masz kolezanki chętne do gry w rugby to zapraszam wszystkie.Atmosfera na treningach naprawde sympatyczna....:)

Inne tematy z forum Sport

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

do góry