Widok

kobieto oto jest twoj proboszcz

Hydepark Aniołki Temat dostępny też na forum:
wyznanie byłego ksiedza
...7 metrow pod ziemia....

(tyle do hell?)
"...oni sie porozumiewaja jezykiem złozonym z dwoch słów --- władza i pieniadze.."

https://www.youtube.com/watch?v=rierR_4Kg5Q
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pan marionetka (takiego rodzaju pacynka ,ktora tez ma duza doze własnej tworczosci)---Hitler..
jestem zwolennikiem tej teorii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiewiora napisał w drugim watku
ze my Polacy ...bywamy przekorni
ja bym dodałą "czesto"albo nawet "zazwyczaj"

ale co mi zaswitalo w zwiazku z tym---
Nimecy sa przeciwienstwem ,jesli idzie o te ceche
sa pokorni!

i chociaz ta cecha nie jest zła sama w sobie ,malo tego z pokornym mozna spokojnie budowac,ład utrzymac
ale !
czasem ta pokora moze wiazac sie z godzeniem sie na zło

W tle była pewna organizacja co powstała w 1717 ale tego się nie pisze, bo można zostać uznanym za wariata. O tym Stanisław Krajski napisał pierdylion książek. Oni się spotkali na pewnej wyspie, kurde co się dzieje z moją pamięcią, zapomniałem nazwy i zrobili największy przekręt finansowy w dziejach świata. Położyli łapę na walucie usa i okazali się największymi wygranymi I wojny światowej. Wsparli projekt pana Hitlera finansowo. Nie wolno pisać ani mówić, kto sfinansował Hitlera, bo to jest w złym tonie. Ahahahaha. Jekyll Island się ta wyspa nazywała. Pamiętam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Achtung achtung! Będzie ksiądz! I do tego w sutannie. Uwielbiam. Ale teraz, kochani państwo, jakie pytanie zadamy Izraelowi także? Ahahahaha. Mam głupawkę, sorry. Jadę.

https://www.youtube.com/watch?v=zf7e4haxFIU

'Tym bardziej, że przepięknie malował, miał ogromną wrażliwość artystyczną'
Nie. Nie bez powodu oblał egzaminy na akademię sztuk pięknych. Na jego pracach komisja nie zostawiła suchej nitki i słusznie. Odtwórcze, płaskie, zwyczajnie słabe. Nie był w stanie namalować niczego z wyobraźni, kompletnie. Odtwarzał tylko wiernie widoczki z takim sobie wynikiem końcowym. To za mało. Zdecydowanie. Wystarczyło na sprzedawanie pokątne widokówek, nieco kiczowatych. Wielu ulicznych przygodnych rysowników - portrecistów (na czym poległ totalnie) czy pejzażystów (tez słabiutko) radziło sobie lepiej.
Jedne warte uwagi to szkice budynków - dziwę się, że nie próbował dostać się na architekturę. Nawet podobno sugerowano mu takie rozwiązanie, ale on 'koniecznie chciał być artystą'. Lipa - byłby za słaby nawet na rzemieślnika.
Wybaczcie wtręt nieco przydługi, przypadkiem dość długo zajmowałam się kiedyś osobą p. h. , syna ze związku z dyspensą w tle ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadza się. Rzemieślnik, nie artysta. Fajrant. Pa

Aaa, nie doczytałem. Za słaby nawet na rzemieślnika, niech będzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

roznie rzeczy pisza ...takze o seksualnych odchyłach...zwiazku z krewna
a z drugiej strony o dobrym zachowaniu wobec kobiet
troszke mi go szkoda w fazie ,kiedy był dzieckiem

ta organizacja ,o ktorej mowisz Raven
ktora wykreowała, nie po raz pierwszy , przywodce do sterowania, dla swoich celow
prawdziwi zakulisowi sprawcy
ja w te teorie wierze
poczytałam sobie troche nt
jak rowniez nt zakulisowych graczy rewolucji bolszewickiej i całego dalszego ciagu

ci sami za kotara
inni na scenie przywodców i idei
i wcale o idee nie chodziło
tylko o włądze i pieniadze

https://www.youtube.com/watch?v=8z8b2RuIpdM ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1