Widok

kobieto oto jest twoj proboszcz

Hydepark Aniołki Temat dostępny też na forum:
wyznanie byłego ksiedza
...7 metrow pod ziemia....

(tyle do hell?)
"...oni sie porozumiewaja jezykiem złozonym z dwoch słów --- władza i pieniadze.."

https://www.youtube.com/watch?v=rierR_4Kg5Q
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

To skrolować trza. Podobnie jak gorszące nawalanki. Na hp fajne jest jedynie to, że każdy wątek pnie się jak bluszcz. Albo groszek pachnący. Nigdy nie wiadomo w którą stronę pójdą dygresje. One najciekawsze są.

Link nie poszedł. Może od innego dostawcy?

https://www.youtube.com/watch?v=3sLyftMUgr8
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję, postoję. Omijam jego wątki raczej dość konsekwentnie. Po ostatnim przeczytanym przekonanie o dysfunkcji mentalnej absurdu utwierdziły się we mnie na platynoiryd, nawet już na odpowiedź nie poczekałam. Wystarczyła mi Twoja opinia :P
cd...
Ptaszysko heretykiem? O hellas.. Tym bardziej nie zajrzę. Pewne odmiany nerwicy natręctw są nie do wyleczenia IMHO.
Ps. 'Kler' polecam btw. Wbrew zwiastunowi i otoczce histerii medialnej - NIE jest to film antyklerykalny. Ku mojemu ogromnemu zdumieniu zresztą ;)

Aaa no i jeszcze łowczy Torquemada mnie zdemaskował jako heretyka. Ale z tego się rakiem wycofał, więc bez urazy. Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej... grypy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie no właź tam, Ruda. Dawno nie było tak wesoło. Smarzol został nazistą, Isztar się o moje libido troszczy, fubu odbiera to jako propozycję, a razem z MtF zdemaskowaliśmy wojskową agenturę we wiodącej prawicowej telewizji internetowej. Bardzo fajne forum, surrealistyczne takie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale za to wie „jak patrzeć”
LOL

O, Isztar ;)
Ciężko się tu teraz przepchać - absurd łowczy spamuje ostatnio namiętnie. Widzę trzy (przynajmniej tak wynika z tytułów, może inne też na ten temat) wątki na temat 'Kleru'. Znając życie - nawet go nie obejrzał ;D ale portkami trzęsie z irytacji. Znamienne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest to prawda