Widok
kochana szkoło!
zawdzieczamy ci naprawde wiele. pokazałaś nam jak trzeba sie zachowywać kiedy nikt nie popiera,kiedy wszyscy są przeciw tobie, np.kiedy chcesz rozwijać talent.po za tym jastes pazerna na wszystkie nagrody uczniow, których z reszta ganisz za rozwijanie się na wyższym poziomie niż ty wymagasz.to ty dostarczasz ucznom darmowe zwierzątka, niewymagające większego zainteresowania i środków czystości(dla mniej intreligentnych mówię o wszach)i to całkowicie za darmo. znajdziemy tem również urozmaicenie jakim są karaluszki w remontowanej przez cały rok szatni.nie wypada zapomnieć,że w 6 klasie dziewczynki przebierały się z chłopcami - to taka rewelacyjna integracja nieprawdaż? nie moge zapomnieć o tym co, zawdzięczamy Ci kochana szkoło oprócz tych rzeczy, mianowicie miny naszych obecnych nauczycieli, którzy już na start, gdy słyszeli ,że jestem z 52, robili wielkie oczy. tak to było coś w rodzaju 6-letniego obozu przetrwania...dziekuje ci że teraz moge śmaiało spojrzeć na nową szkołe i nie jest mi ani trochę żal,że już nie chodzę do 52.
PS.pisząc szkoła,nie miałam na myśli samego budynku, z resztą obskurnego i zaniedbanego,ale raczej nauczycieli.
pps.przepraszam za błędy-zasługa sp.52
PS.pisząc szkoła,nie miałam na myśli samego budynku, z resztą obskurnego i zaniedbanego,ale raczej nauczycieli.
pps.przepraszam za błędy-zasługa sp.52
Moja ocena
Szkoła Podstawowa nr 52
kategoria: Szkoły podstawowe
poziom nauczania: 2
zajęcia dodatkowe: -
wyposażenie: 1
bezpieczeństwo: 1
ocena ogólna: 1
1.2
* maksymalna ocena 6