Widok

kolęda

czy ktos wie jakie ulice sa w tym tygodiu . dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w piatek jest WYBICKIEGO strona po ktorej jest straz pozarna w niedziele STAROWIEJSKA i okolice tyle słyszałem w kościele
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.bojano.diecezja.gda.pl/ogloszenia

tutaj jest plan kolęd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
z nowu ta czarna zaraza lazi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
gosciu czemu ci niepasoje ze ksiadz chodzi po koledzie ,do ciebie nie przyjdzie jak nie chcesz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
gościu przykro mi, pewnie wolisz czerwoną
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
co to jest koleda? wyludzanie pieniedzy od biednych ludzi,zeby ksiadz mogl jezdzic mercedesem.Mam racje czy nie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
mam nadzieję, że od tej pory, gdy już kościół tu postawili to nie wyłudzając pieniędzy i są wdzięczni z tego co dostają. A wierzę, że od czasu, gdy jest tu nowy proboszcz tak właśnie jest.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
gościu czy to jest takim obciążeniem dla ciebie, aby to zrozumieć. Szanuję twoję zdanie, nie musisz już niczego udawadniać. Ile, co, kto daje jest indywidualną sprawą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Grzybiarze-klatwa ignorancji (11 odpowiedzi)

Moje cztery spotkania z grzybiarzami na prywatnej posesji i ciekawe scenariusze. - Pani na...

Zakup bliźniaka (42 odpowiedzi)

Cześć Wszystkim, Planuje przeprowadzenie się do Bojana z Gdyni. Aktualnie mieszkamy w bloku na...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry