Widok

kolejne NIC

Pikawa Bistro Temat dostępny też na forum:
Skusiłem się wrażeniem jakie roztoczyła nad 24D kuzynka (zapomniałem, że jest wielbicielką pizzy na codzienny obiad). Na FB sprawdziłem, jedna znajoma „lubi to”. Nie zraziły mnie blade nijakie dwie fotki z typowymi nudnymi sałatkami. Po prostu byłem zgrzany na znalezienie w Gdańsku ciekawego/smacznego miejsca.
Wystrój” fiftififti” nawet spox ale bez rewelki. Czysto to fakt, nie wiem jak w kuchni.
Zamówiłem kurczaka z grilla (był mdły i bez smaku), szpinak- mrożonka, ryż –torebka. Ot proste danie do zrobienia przez każdego w domu. Drugie : makaron z krewetkami. Lepsze to niż pierwsze ale nie powala- zwykła masówka. Obsługa w wieku studenckim pasuje do „szarego” menu. 24D to zwykły kolejny bar po agrotuningu. Nie polecam ja tu już nie przyjdę.
Moja ocena
Pikawa Bistro kategoria: Bary
obsługa: 3

menu: 3

jakość potraw: 3

wygląd i czystość: 5

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mimo wszystko, jak to mówią, do trzech razy sztuka dlatego prosimy o danie nam jeszcze jednej szansy :)

Może tym razem wyjdą państwo od nas zadowoleni ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie z przedmówcą. co do ryzu z torebki, to moj byl dodtakowo "odswiezany" olejem:( ponadto, ceny troche wyższe niż w barze bistro ale tez nie tak wysokie jak w reastauracji.
zachecam wszystkich mieszkancow trojmiasta do pisania opinii zarowno dobrych jak i zlych. ja bardzo czesto zanim wybiore sie do lokalu zagladam na trojmiasto.pl, zeby sprawdzic gdzie warto pojsc.i w 90% opinii sie zgadza:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry