Widok

kolendy parafia kielno

Mam propozycję dla osób Wierzących w Boga. Do koperty na kolędzie włożyć przelew na dobry Zbożny cel np. ratowanie Bazyliki Św.Mikołaja w Gdańsku lub budowę Kościoła w Koleczkowie, itp..
To jedyny sposób by dotarło do Proboszcza że nie akceptujemy jego zachowania. Wypowiedzi o bogatym Franciszku tak bardzo kłócą się z tym co głosi Papierz Franciszek. Bo Proboszcz wierzy w pieniądze!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Myślę że gdyby księża byli tacy jak śp. Ks. Jan Kaczkowski to nie było by tematu, wiele bym dała za to aby mnie odwiedził na kolędzie ale to niestety jest już niemożliwe :( Monika musisz się do tego przyzwyczaić że na wsi ksiądz chce być najważniejszy i do tego być stróżem moralności, zapominając fakt że jest sam grzesznikiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zawsze jest jakieś rozwiązanie. Jeśli nie podoba się wam tutejszy ksiądz zawsze możecie się stąd wyprowadzić. Więcej tlenu dla pozostałych mieszkańców. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

czasy samowolki się skończyły. dotarła tu cywilizacja i czas aby was doprowadzić do porządku bo macie duże braki intelektualne. proponuje otworzyć darmowe zajęcia w szkole pt. edukacja tubylców
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Słuchaj koleś nie ładnie tak obrażać rdzennych mieszkańców, bo w końcu może się wydać kim jesteś i dostaniesz od kogoś kopa w d*pe. Słyszałeś to powiedzenie: kozak w necie p*da w świecie? No właśnie Ciebie to powiedzenie dotyczy. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

chyba groźby są karalne, a to właśnie robisz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ubliżanie także jest karalne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

MK to ksiądz jest dla ludzi a nie na odwrót.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko jest różnica między księdzem a człowiekiem świeckim.Ksiądz ślubował Bogu, jego rola jest zupełnie inna od naszej. Nie bagatelizujny problemu, który pogrąża kościół.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry