Widok
komenterze
komenterze
te komentarze pod ogloszeniami sa bez sensu bo sa ludzie cotu rezerwuja a juz nieaktualne bo osoba ktora zadzwoni bedzie szybsza a sa tez ludzie ktorzy glupi krytykuja-wiecej kultury!!!
Zobacz ogłoszenie »
te komentarze pod ogloszeniami sa bez sensu bo sa ludzie cotu rezerwuja a juz nieaktualne bo osoba ktora zadzwoni bedzie szybsza a sa tez ludzie ktorzy glupi krytykuja-wiecej kultury!!!
Zobacz ogłoszenie »
Komentarze są OK
Jak widzę jakąś nawiedzoną zbieraczkę śmieci, która chce oddać pudełka po butach rozmiar 36, albo właściciela kota, który stał się zbędny, bo się ze....ł w przedpokoju, to chce mi się krzyczeć. I po to właśnie są te komentarze.
A propos! Za przedmioty z działu oddam raczej się nie powinno oczekiwać kawy rozpuszczalnej bądź pampersów z "biedronki".
A propos! Za przedmioty z działu oddam raczej się nie powinno oczekiwać kawy rozpuszczalnej bądź pampersów z "biedronki".
Podziekowania
Mysle ze Ci ktorzy biora wiedza ze powinni podziekowac...ale!!!Ostatnio oddalam pralke na tutejszym portalu i niestety nawet dziekuje nie otrzymalam:(wczesniej oddalam bardzo wartosciowa rzecz(nie chce mowic jaka...)przyjechal pan bardzo potrzebujacy,pieknym autem,zapytalam czy ma dzieci bo widzialam fotelik samochodowy powiedzial ze ma,odpalil papieroska...po czym wsiadl w swoje autko i odjechal...dziekuje nie uslyszalam,a coz mowic np.o czekoladzie dla mojego dziecka...nie wszyscy jednak sa tacy sami,moze ja zle trafilam,zdenerwowalo mnie to nie powiem,ale mimo wszystko nie przestaje wierzyc w ludzi...lecz oddawania na dzien dzisiejszy mam dosyc niestety...POZDRAWIAM WSZYSTKICH BIORACYCH I DAJACYCH