Widok

kominek ?

Witam serdecznie.
Planuję zamontowac kominek bez plaszcza wodnego i bez rozprowadzenia ciepla do pokoi .
Fachowiec za sam montaz chce 2-3 tys .
To normalna cena ?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można prosić namiary?

Tak, to normalna cena. Sam kupiłem 2000 złotych. Zamawiał u producenta po tym wyszło taniej, jeśli zamawiać od 400 złotych to dostawa będzie bezpłatna. Spodziewam się że potrafił pomóc. Oto i strona internetowa http://www.prodmax.pl/asortyment/systemy-kominowe/

Witam. Czy ktoś użytkuje kominek wolnostojący w domu typu koza? Na etapie projektu zrezygnowaliśmy z kominka, teraz trochę żałuję...

Witaj. My mamy dwie kozy w domu. Też zastanawiałam się czy decydować się na to rozwiązanie, czy nie. W końcu postanowiliśmy postawić i jesteśmy zadowoleni :)
- klimat w zimowe wieczory - wbrew pozorom rozpalamy dość czesto
- koza ma zamkniętą komorę spalania tak wiec wcale nie ma żadnego brudzenia, a jest bardzo przyjemna
- poza tym jest to dodatkowe źródlo ciepła. W dobie rosnących cen energii oraz groźby lockdownów, jest to moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie jeśli chodzi o ogrzewanie.

Zerknij sobie na kominki w Leroy Merlin. W ostatnim czasie mieli sporo dobrych promocji na kozy do mieszkania, na pewno znajdziesz tam odpowiednią dla siebie. Nawet już w wybudowanym domu jest możliwość wstawienia.

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry