Widok

komis

:) Ktoś może mi powiedzieć zorientowany w rowerach gdzie jest w Trójmieście komis rowerowy?
Czy w lombardzie przyjmą mi rower?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W szkole nr 60 jest serwis rowerowy i prowadzą tam komis. :-)0)
Widziałem rowery w lombardzie ale raczej odradzam.
Październik to kiepski czas na sprzedaż roweru.
Może spróbuj na allegro albo na rynku na Przymorzu w Sobotę.
Ludzie boją się kupować rowery na rynku ze względu, że 60% rowerów rynkowych to kradziony towar, więc nie sądzę aby było dużo chętnych no ale można spróbować osobiście bardziej polecam allegro ( apropo w komisach zawsze sobie coś wezmą za sprzedanie roweru ).
Zakładasz, że ludzie nie kupią bo podejrzewają, że jest kradziony?
Teoretycznie jest to słuszne założenie bo Polska to kraj katolicki.
Praktyka pokazuje jednak co innego. Ludzie często mają 100% pewność, że towar jest kradziny a i tak kupią bo jest tani. Liczy się cena.
w MK mozna cos zostawić.
widze że ciężka sprawa może lepiej rower rozłożyć na części a rame do piwnicy schować jako "zapasową":) jak aluminium nie wytrzyma jazdy w deszczu.
napisz co to konkretnie za sprzet i wystaw na allegro tam wszystko schodzi
Tani rower szosowy na stalowej ramie 58 Cro-Mo, kaseta 8-rzędowa SORA przeżutka to samo, korba 52/42 Biopace Shimano 105, manetki skokowe Dura-Ace prawa i lewa RSX albo 105 nie jestem pewien hamulce Exage, klamki hamulcowe SLR Shimano, koła na obręczach Remerx 36 otworów, piasta przednia - 105, tylnia Shimano model 2200, mam też drugie koło tylne piasta 105 z kasetą 7-rzędową 13-23.
Nie wiem czy to na allegro pójdzie teraz zresztą ludzie niechętnie kupują a ja nie wiem jak tam w opcjach się ustawia żeby coś wystawić jeszcze nigdy nie sprzedawałem na allegro.
Wiem że płaci się za wystawienie przedmiotu w zależności od jego typu, wielkości, ilości zamieszczonych ilustracji tylko płaci sie przed czy po wystawieniu przedmiotu?
musisz zalozyc konto na allegro. nastepnie krok po korku wykonasz co trzeba (naprawde proste) i tyle. rachunek placisz przelewem co miesiac. zrob zdejcie, daj rozsadna cene i powinno zejsc.
:) no to wiem przecież dziesiątki rzeczy kupowałem na allegro mam konto od dawna ten rower nawet był zakupiony na allegro od kolesia z Łodzi ale nigdy ani razu jeszcze nic nie wystawiałem nie wiem jak się płaci do allegro za wystawienie przedmiotu czy przelewem a może SMSem i w ogóle jak to się robi krok po kroku?
duzy jestes czas sie nauczyc..
sms-em...
Hej Dbig!

Prawdopodobnie byłbym zainteresowany by kupić Twój rower. Napisz proszę do mnie na maila jaka byłaby jej cena itp. Możemy się gdzieś spotkać bym ją obejżał?

Dzięki mnie nie będziesz musiał się rejestrować na Allegro ;-)

Pozdrawiam
Mogę ci tanio ten rower jak na szosowy sprzedać, można by do mnie na Stogi wpaść i go obejżeć trzeba by się gdzieś umówić.
Super truper!

Umówmy się jakoś, ale najlepiej na priva.
drewniacki@napieraj.pl
do góry