Widok
wiesław napisał(a):
> kompas z linijką w Gdyni gdzie kupić??
Meteora z linijką kupisz w Druhnie (przy 10Lutego) albo w HiMountainie - ale to pieniądze wyrzucone w błoto. Miesiąc temu też szukałem kompasu - tragedia - w końcu Silva przyjechała do mnie aż z Warszawy.
Więc czeka Cię kupno wysyłkowo albo wyprawa za granicę (tę na Swelini ;-)
pozdr
> kompas z linijką w Gdyni gdzie kupić??
Meteora z linijką kupisz w Druhnie (przy 10Lutego) albo w HiMountainie - ale to pieniądze wyrzucone w błoto. Miesiąc temu też szukałem kompasu - tragedia - w końcu Silva przyjechała do mnie aż z Warszawy.
Więc czeka Cię kupno wysyłkowo albo wyprawa za granicę (tę na Swelini ;-)
pozdr
Jankes napisał(a):
> Meteor to wyrób kompasopodobny ...
na bezrybiu i Meteor to kompas :-) przez miesiąc kierunek zbliżony do właściwego jakoś pokaże ;-)
Swoją drogą HiMountain wstydziłby się coś takiego w sklepach wystawiać, zwłaszcza nie dając alternatywy. Trochę kiepsko by było, gdyby tak kompas się nagle "skończył" gdzieś zimą w górach we mgle/zadymce/nocą :-/
> Meteor to wyrób kompasopodobny ...
na bezrybiu i Meteor to kompas :-) przez miesiąc kierunek zbliżony do właściwego jakoś pokaże ;-)
Swoją drogą HiMountain wstydziłby się coś takiego w sklepach wystawiać, zwłaszcza nie dając alternatywy. Trochę kiepsko by było, gdyby tak kompas się nagle "skończył" gdzieś zimą w górach we mgle/zadymce/nocą :-/
wop napisał(a):
> Jankes napisał(a):
>
> > Meteor to wyrób kompasopodobny ...
>
> na bezrybiu i Meteor to kompas :-) przez miesiąc kierunek
> zbliżony do właściwego jakoś pokaże ;-)
>
Jeśli ten kompas nie musi być natychmiast to polecam Moscompasa.
Do kupienia w sieci - miedzy innymi w sklepiku na stronie Harpagana
Jeśli ma być natychmiast to proponowałbym jakieś Suunto lub Rectę - w Gdańsku napewno do dostania w kilku przynajmniej miejscach.
> Jankes napisał(a):
>
> > Meteor to wyrób kompasopodobny ...
>
> na bezrybiu i Meteor to kompas :-) przez miesiąc kierunek
> zbliżony do właściwego jakoś pokaże ;-)
>
Jeśli ten kompas nie musi być natychmiast to polecam Moscompasa.
Do kupienia w sieci - miedzy innymi w sklepiku na stronie Harpagana
Jeśli ma być natychmiast to proponowałbym jakieś Suunto lub Rectę - w Gdańsku napewno do dostania w kilku przynajmniej miejscach.
----
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}