Widok

kompletna beznadzieja

Witam nie polecam tego pseudo fachowca prawie by zepsuł moją pralkę wymienił grzałkę skasował pieniążki a po jego naprawie z pralki leciała woda strumieniem zalewając naszą łazienkę Pan obiecał przyjść poprawić swoją fuszerkę lecz już się nie pojawił i przestał odbierać moje telefony paranoja ,wezwałam inną firmę przyszli dwaj mili Panowie pokazali mi w czym tkwi problem dosłownie pokazali i co się okazało? Pan pseudo fachowiec zamontował mi nie tę grzałkę co trzeba po prostu z innym mocowaniem i to ma być fachowiec śmiem śmiało stwierdzić naciągacz mimo usilnych starań by oddał pieniążki i odebrał swoją grzałkę niestety spełzło na niczym pozdrawiam tego (...) Pana i już nie skorzystam z jego usług i nie polecam innym klientka z ulicy Pomorskiej jakby Pan nie pamiętał

wypowiedź zmoderowana ( 2011-10-27 12:00:06)

Moja ocena
obsługa: -

jakość usług: 1

terminowość: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Jeśli pani nie pamięta to pralka ta otworzyła się podczas prania i uszkodziła prowadnice grzałki pod bębnem. Włożyłem krótką grzałkę by można było prać. Oraz zamówiłem prowadnicę (którą mam do tej pory.)Nie jest moją winą że magazyn firmy Whirlpool znajduje się we Włoszech i na części czeka się tygodniami. Z tego co pamiętam zajście miało miejsce około co najmniej pół roku temu. A co do kontaktu poinformowałem przecież pani teściową jaka wynikła sytuacja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry