Komisy ... wszędzie auta bezwypadkowe (prosto z lakierni) o niewielkim przebiegu (bez jakiekolwiek dokumentacji lub z "lewą" książką serwisową), wszyscy to już chyba przerabiali. Ceny wszędzie "atrakcyjne". Do PCSU trafiłem poprzez internet i zbieg okoliczności - wyjazd służbowy właśnie do Sopotu. Chyba nie ma lepszej alternatywy - auto wcześniej użytkowane w ramach leasingu (Astra z 2005 minimalne ślady użytkowania - rysa 4 cm na błotniku i plamka na podsufitce, lakierowany błotnik i tylna klapa (wg. ASO zgodnie ze standardem przy użyciu nowych części, do wymiany końcówka stabilizatora (80 złotych z usługą) - ot i wszystko jeżdżę cały czas mając wrażenie że kupiłem nowy samochód. Aha przebieg 147 tkm - sprawdzony i zgodny z informacjami jakie otrzymałem w komisie, podobnie historia serwisowa dotycząca wymiany części - auto po zakupie najpierw gruntownie zostało "obejrzane" (2 dni) w serwisie przyjaciela. Polecam? Tak. Lepsze rozwiązanie to jedynie zakup od rodziny. Prywatne ogłoszenia to też loteria (dobre auta "rozchodzą" się w rodzinie). Cenię sobie uczciwe traktowanie stąd ocena.