Widok

kontakt i informacje

Po co podajecie numer telefonu kiedy i tak nikt go nie odbiera a poczta pełna i niczego nie można uzgodnić w sprawie opłaty za gaz bo nie otrzymałem rachunku do zapłaty i nie wiem ile mam zapacić !!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kontakt i informacje

No właśnie. Po co podawać numer, skoro nikt go nie odbiera?
bo to jest Polska Ludowa
To jest jakas masakra ,dzwonię do was na wszystkie mozliwe numery i albo jest zajęte, nikt nie odbiera albo numer nie istnieje.Ponadto jesli chodzi o odczyt licznika nikt nie zawitał do moich drzwi-nie wspomnę,że kartki w drzewiach i na klatce schodowej nie znalazłam.Prognoza została naliczona na podstawie miesiecy wstecznych a tymczasem zużyłam 3 razy tyle-to też chyba ich nie interesujeMam nadzieję,ze powstanie dla was dobra konkurencja.
Katastrofa!!!! Biuro obsługi klienta trzeba mieć, to podali numer. Chyba do głuchej Pani Zosi, na pewno nie do PGNiG. Tysiąc razy chciałam się dodzwonić - NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tel. kontakt w sprawie faktur
058 679-66-20
058 679-66-21
058 679-66-22
058 679-66-23
058 679-66-18
Tel. kontakt w sprawie odczytów
058 679-96-24
058 679-96-25
058 679-96-26

e-mail : bok.rumia@pgnig.pl
rejstracja w elektronicznym biurze obsługi klienta www.ebok.psgaz.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
SKANDAL... podanych przez betinę 15 telefonów, też nikt niestety nie odbiera. Jasno określacie gdzie macie swoich klientów...
o co wam chodzi ??? po co podajecie serie nr skoro nikt nie odbiera?????? 2 miesiace dzwonie i nic!!!
Zoorganizujemy ogolnopolska akcje nie placenia rachunkow ciekawe czy wtedy wlaczycie telefony a moze nie bedziece mieli juz kasy zeby zatrudniac obsluge dla klenta. w sumie ....
to roznicy zadnej nie bedzie

smutek i rozpacz
A ja dodzwoniłam się od razu:)na podany przez betinę numer- i to za pierwszym razem!! i jeszcze Pani bardzo uprzejmie udzieliła mi wszystkich informacji o które prosiłam.CUD!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry