Widok

koordynator promotorów - praca?

Widzeliscie takie ogloszenie? Koordynator pracy promotorow, duze zarobki a praca w klubie. Tylko jakim? Zastanawiam sie nad wyslaniem tam CV ale nie moge znalezc informacji co to za klub a osoba p.Piotra Hawryło tez nie bardzo sie pojawia. Ktoś cos wie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wysłałam kiedyś CV w odpowiedzi na ogłoszenie zatytułowane "Koordynatorka promotorek". Zadzwoniła Pani i zaprosiła na rozmowę. Na moje pytanie, co to za lokal, odpowiedziała, że dyskoteka, nie podając konkretnej nazwy. Sprawdziłam podany przez Panią adres i okazało się, że to klub Cocomo w Gdańsku... Rozmowę od razu odwołałam..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest dużo ogłoszeń agencji event, która poszukuje pracowników do firmy cocomo. Czasami nie wiadomo, że chodzi o tą firmę, bo chyba bardzo starają się ten fakt ukryć. Ostatnio wysyłałam CV na stanowisko specjalista ds. rekrutacji, po jakimś czasie oddzwoniła Pani żeby się spotkać na rozmowę, powiedziała, że jest z firmy KR-3. Podała mi adres i wydawał się coś dziwnie znajomy, kiedyś dzwoniła Pani z firmy event i też zapraszała pod ten adres. Sprawdziłam, poczytałam i faktycznie już ktoś pisał, że event kryje się pod różnymi nazwami m.in. KR-3 i adres ten sam w Gdyni na Świętojańskiej. Mogliby napisać w ogłoszeniach, że chodzi o pracę dla firmy cocomo, tylko wtedy pewnie nie mieliby chętnych na te rozmowy. Z koordynatorem promotorek jest podobnie. Będziesz pilnować dziewczyn, które są promotorkami i zachęcają facetów do wejścia do klubu go-go.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

do góry