Widok
Jest dużo ogłoszeń agencji event, która poszukuje pracowników do firmy cocomo. Czasami nie wiadomo, że chodzi o tą firmę, bo chyba bardzo starają się ten fakt ukryć. Ostatnio wysyłałam CV na stanowisko specjalista ds. rekrutacji, po jakimś czasie oddzwoniła Pani żeby się spotkać na rozmowę, powiedziała, że jest z firmy KR-3. Podała mi adres i wydawał się coś dziwnie znajomy, kiedyś dzwoniła Pani z firmy event i też zapraszała pod ten adres. Sprawdziłam, poczytałam i faktycznie już ktoś pisał, że event kryje się pod różnymi nazwami m.in. KR-3 i adres ten sam w Gdyni na Świętojańskiej. Mogliby napisać w ogłoszeniach, że chodzi o pracę dla firmy cocomo, tylko wtedy pewnie nie mieliby chętnych na te rozmowy. Z koordynatorem promotorek jest podobnie. Będziesz pilnować dziewczyn, które są promotorkami i zachęcają facetów do wejścia do klubu go-go.
Wysłałam kiedyś CV w odpowiedzi na ogłoszenie zatytułowane "Koordynatorka promotorek". Zadzwoniła Pani i zaprosiła na rozmowę. Na moje pytanie, co to za lokal, odpowiedziała, że dyskoteka, nie podając konkretnej nazwy. Sprawdziłam podany przez Panią adres i okazało się, że to klub Cocomo w Gdańsku... Rozmowę od razu odwołałam..