Widok

kosciol ksiedz

Byl ktos dzis w kosciele? Ksiadz porownal swiatynie do kurnika! I ciagle o tej rozbudowie. Niech lepiej zbuduja nowy kosciol, tak jak w chwaszczynie. Tyle ludzi przybywa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

A gdzie mają wybudować?? Ziemia pod ten kościół jak i cmentarz została darowana. Mówi o rozbudowie, bo taki jest kaprys biskupa, więc musi działać na terenie, który posiada, no chyba, że posiadasz tyle ziemi, że jestes w stanie coś zaproponować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja mysle ze dla chcacego nic trudnego. Dzis ziemia za droga, nikt nie odda. Wspolnymi silami mozna cos jednak poradzic. A i biskupa powinno to ainteresowac bo od kazdego kosciola dostake jakas kase, podatki czy cos takiego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Brawo TY!!! Tylko co z tym zrobic teraz. Idea godna zainteresowania..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ksiedz? w jakim to języku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Parafia ma mało pieniędzy po kolędzie około 49 tysięcy, podobno byli u 1871 rodzin jakby każdy dał po 50 zł to by było około 93 tysięcy , czyli albo mieli długi, albo tyle wydają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak wchodzi i po 3 minutach wychodzi, szukając koperty, to nie ma się co dziwić. Za taką wizytę, 20 zł w kopercie to i tak za dużo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak mysla ze glupi parafianie jestesmy i nawet liczyc nie umiemy. Robia co chca, najchetniej by wytykali zycie bez slubu koscielnego zyjemy. A g wno ich to obchodzi!

A w pazdzierniku 2016 r. Proboszcz udzieli slubu rozwodnikowi z banina. Zapowiedzi nie wyczytal a slub odbyl sie w czwartek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Widac ze liczyc to wy potraficie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj nie ladnie Natalko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

6 przykazanie obowiązuje i na sądzie nie powiesz Bogu g cie to obchodzi. Ślub udzielony rozwodnikowi i tak będzie nie ważny i proboszcz żaden by tego nie zrobił. Do 6 przykazania dochodzi jeszcze 8.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czesc duży Qaz.
Ty to nie ja. Bo ja to ten właściwy czyli pisany mały qaz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No jestescie glupimi parafianami jak potrzymujecie instytucje ktora wykorzystuje ludzkie serca dla wlassnych potrzeb do tego nie mozna im ufac.co do kosciola to zastanowcie sie o czym piszecie jesli wierzycie w cos...czyli pan jezus jezdzil na osiolku a nie robi roznicy gdzie sie pomodlicie...czy to bedzie wielki duzy koscio czy dom...nauczyliscie sie robienia rytualu chodzenia do kosciola...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

~aa 37.47.202.*- powinnaś napisać- jestem sfrustrowanym i zakompleksionym babsztylem, któremu kij wie o co chodzi, więc moim motto życiowym będzie wpitzielanie się w czyjeś życie:) jak nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o pieniądze- widać komuś zazdrościsz:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mszę sobie sam odprawiane specjalistów od osiołków?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chciałem specjalistę od osiołków zapytać czy sobie sam Mszę odprawia tak jak Pan Jezus. Komórka wie lepiej co chce napisać.

Tak to jest, gdy kościół jest ważniejszy niż wiara
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry