Widok

kosmetyczka

hej szukam pracy jako kosmetyczka dosyc dlugi czas i naprawde jest ciezko sie gdzies dostac do salonu z malym doswiadczeniem ale gdzie te doswiaczenie zdobywac ??co myslicie o wlasnej dzialalnosci gospodarczej??osoba ktora nic nie przepracowala czy moze sie starac o zasilek dla bez robotynych lub o dofinansowanie do swojej dzialalnosci ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zrobiłam po prostu pakiet szkoleń w New nails. Zupełnie nie interesowała mnie kwestia szkół tematycznych, bo wiedziałam jak to jest. Tak więc po szkoleniu po prostu wszystko powtarzałam w nieskończoność, trenowałam no i podobnie szukałam pierwszych klientek. Mogę powiedzieć, że odniosłam mały sukces pracę znalazłam naprawdę szybko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja zrobiłam tak - po szkoleniu zawodowym stylizacji paznokcia najpierw trenowałam na siostrze, mamie i koleżankach. Kiedy moje propozycje były już fajne to próbowałam znajdować klientki. Po jakimś czasie okazało się, że bardziej opłacalne będzie dla mnie założenie własnego biznesu, niż praca na etacie ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam!

może miałabym coś dla Ciebie. Odezwij się na mój adres e-mail: kelris@wp.pl i przypomnij się, że pisałaś na trójmiejskiej stronie internetowej. Skontaktuję się z Tobą już prywatnie.
Pozdrawiam Serdecznie
hej ja te szukam w tym zwodzie pracy i jest megga ciezko .Faktycznie jak ma sie zdobyc doswiadczenie ja obecnie wiekszosc chce najlepjej min 2 lata . masakra!
dziekuje za informacje..
jestesm zalamana
jeśli nie masz przepracowanego roku to nie przysługuje ci zasiłek dla bezrobotnych. Jeśli chodzi o dofinansowanie to przede wszystkim musisz być zarejestrowana jako w PUPie, musisz złożyć wniosek ( chyba musisz być zarejestrowana od min. miesiąca). Czy ci go przydzielą? - wątpię. nie masz doświadczenia w branży, a to przy ubieganiu się o dofinansowanie jest jednym z czynników decydujących, inna kwestia, że tych salonów jest w pip i PUP też bierze to po uwagę - czy inwestycja jest perspektywiczna, itp... mimo wszystko - próbuj!
powodzenia
do góry