Widok
koszmar
małe niedomówienia - za wymianę żarówek w aucie na gwarancji skasowano mnie 60 zeta!! operacja robiona w tym serwisie 3 razy - pierwsze dwa za darmo. ico? nagle sie komus przypomnialo? to chyba trzeba informowac! auto na gwarancji - pali sie lampka wymiany oleju silnikowego - mam umowiony przeglad gdzie indziej ale do nich blisko wiec jade ten olej tylko wymienic. przedstawiam sprawe kolesiowi - jestem kobieta - a on do mnie: "i co? tak sie pani tą lampką przejęła?" no nic tylko w morde lać! panowie są niewychowani - siadam przy biurku serwisowym, innych klientow nie ma. a pan przede mna najpierw stuka w kompa a potem bez slowa wychodzi.
akcja ktora miala potrwac 20 minut trwa godzine!
na moje zgłoszenie usterki radia, polegajace na tym ze samo sie podglosnia, przelacza z cd na radio - pan mowi do mnie ze chyba cos tam sobie poprzestawialam i teraz nie wiem co...
ludziom zawiedzionym carterem proponuje wycieczke do ...do rumi - jest ok. jezdze tam mimo odleglosci i ani razu sie nie zawiodlam.
akcja ktora miala potrwac 20 minut trwa godzine!
na moje zgłoszenie usterki radia, polegajace na tym ze samo sie podglosnia, przelacza z cd na radio - pan mowi do mnie ze chyba cos tam sobie poprzestawialam i teraz nie wiem co...
ludziom zawiedzionym carterem proponuje wycieczke do ...do rumi - jest ok. jezdze tam mimo odleglosci i ani razu sie nie zawiodlam.
Moja ocena
obsługa: 1
jakość usług: 2
czas realizacji: 3
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
1.8
* maksymalna ocena 6