Widok

koszulki

mimo tego ze z kolega zarezerwowalismy sobie koszulki w punkcie informacyjnym po powrocie z trasy kiedy chcielismy je kupic juz ich nie bylo... i tu pytanie do organizatorow czy jest jeszcze szansa ich zdobycia (tzn czy beda dodrukowywane, bo z tego co wiem to poprostu sie skonczyly)? ew kto chce sprzedac koszulke rozmiar xl po przystepnej cenie? :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro mowa o koszulkach i innych. Zapłaciłem 10zł za płytę. Parokrotnie pytałem się czy płyta już jest. W końcu okazało się, że płyty nie ma, ale mogę dostać ją pocztą tylko muszę zapłacić 4zł za przesyłkę... Nie chodzi tu o pieniądze ale o sam fakt, że zapłaciłem już za płytę, czemu więc mam płacić jeszcze dodatkowo?

Ps. Qbiak czy przypadkiem nie dzwoniłeś z kolegą na 10pk po jakiś transport? :) Bo tak coś kojarze, może mnie też pamiętasz, szedłem po asfalcie na 10, wy wyszliście z lasu od wschodu.

no dzwonilismy, ty siedziales po naszej prawej? skonczyles na 10 pkt czy poszedles dalej?
Qubiak niech oni sssaaajjaaaa... :P
Ja miałem was po mojej prawej :). Niestety skończyłem na 10.

ale ja chce koszulkie! grzesiek no to tak mniej wiecej cie pamietam, a skad jeczszcze moge cie kojarzyc?
Skad? Hmm... Ja Ciebie kojarze bo miales ciekawa fryzure :). Ja mam dluzsze wlosy i numer 227 :). W jakiejs wiosce przed 10 siedziales z kolega przy drodze, wtedy nadszedl pewien strudzony wedrowiec i wykrztusil z siebie cos w stylu: asfaltem szliscie czy przez las? :). To bylem ja, innych sytuacji nie pamietam, choc moze sie gdzies jeszcze spotkalismy.