Widok
Zastanawiające jest, że wszystkie "patologie" dzieją się po stronie Banina gdzie jest Pszenna, Rolnicza itp. W "starym" Baninie i w okolicach Tuchomskiej też jest całkiem dużo domów, a jakoś nikt z tych ulic nie narzeka na brud, chamstwo, kradzieże czy wyprowadzanie psów na pole. Może się mylę, ale dziękuje Bogu, że mieszkam po tej stronie Banina i z takimi wybrykami mam do czynienia tylko tyle ile przeczytam tu na forum :)
..jak patrze przez okno na ludzi kupujacych te szeregowce to za głowe się łapie .. Przepisów drogowych nie znają - całe osiedle 7 nieba nie jest drogą publiczną - liczę że ktoś spowoduje wypadek może ze skutkiem śmiertelnym i ktoś się zainteresuje tą patologią.
Nie szanują cudzej własności - podkradają mi drewno do kominka na co mam nagrania
Psy sr*ją wszędzie i nikt !! nikt z tych ludzi nie chce tego zmienić - a za to są bardzo aktywni na forum minusując i pisząc kłamstwa
Jest zakaz 3'5 T i nadal jadą ciężarówki na zlecenie DEWELOPERA który tworzy getto na zlecenie swoich klientów !!
Nie szanują cudzej własności - podkradają mi drewno do kominka na co mam nagrania
Psy sr*ją wszędzie i nikt !! nikt z tych ludzi nie chce tego zmienić - a za to są bardzo aktywni na forum minusując i pisząc kłamstwa
Jest zakaz 3'5 T i nadal jadą ciężarówki na zlecenie DEWELOPERA który tworzy getto na zlecenie swoich klientów !!
rozwiniesz może myśl o pracodawcach? bo wydaje mi się ze będzie zabawnie :) gros wąskomyslących etatowców uważa że firma działa dla nich otóż nie, głównym powodem prowadzenia biznesu jest od zarania dziejów zysk, z którego jak mniemam ten okropny złodziej pracodawca okrada właśnie ciebie biorąc na siebie całe ryzyko związane z biznesem :D