Widok
Zastanawiające jest, że wszystkie "patologie" dzieją się po stronie Banina gdzie jest Pszenna, Rolnicza itp. W "starym" Baninie i w okolicach Tuchomskiej też jest całkiem dużo domów, a jakoś nikt z tych ulic nie narzeka na brud, chamstwo, kradzieże czy wyprowadzanie psów na pole. Może się mylę, ale dziękuje Bogu, że mieszkam po tej stronie Banina i z takimi wybrykami mam do czynienia tylko tyle ile przeczytam tu na forum :)
..jak patrze przez okno na ludzi kupujacych te szeregowce to za głowe się łapie .. Przepisów drogowych nie znają - całe osiedle 7 nieba nie jest drogą publiczną - liczę że ktoś spowoduje wypadek może ze skutkiem śmiertelnym i ktoś się zainteresuje tą patologią.
Nie szanują cudzej własności - podkradają mi drewno do kominka na co mam nagrania
Psy sr*ją wszędzie i nikt !! nikt z tych ludzi nie chce tego zmienić - a za to są bardzo aktywni na forum minusując i pisząc kłamstwa
Jest zakaz 3'5 T i nadal jadą ciężarówki na zlecenie DEWELOPERA który tworzy getto na zlecenie swoich klientów !!
Nie szanują cudzej własności - podkradają mi drewno do kominka na co mam nagrania
Psy sr*ją wszędzie i nikt !! nikt z tych ludzi nie chce tego zmienić - a za to są bardzo aktywni na forum minusując i pisząc kłamstwa
Jest zakaz 3'5 T i nadal jadą ciężarówki na zlecenie DEWELOPERA który tworzy getto na zlecenie swoich klientów !!
Jak widać, w przedświątecznej biegance i na świątecznym kacu, opiekunowie Tadzia zapomnieli o wypełnianiu obowiązków, których się podjęli i nie pilnują, żeby Tadzio (Tadzio to jego nowa osobowość, wcześniej były różne inne) regularnie przyjmował przepisane leki. W efekcie, umysłek Tadzia rozhulał się na całego i na nowo zaczął wypluwać z siebie słowa i zdania, których znaczenia nie jest w stanie pojąć. Nie możemy mieć o to do Tadzia pretensji, ale opiekunowie Tadzia zasługują na solidną karę. A sam Tadzio, no cóż... kaftan, oddział, pasy... Znów to samo. Ech, smutne jest życie Tadzia...
Sąsiedzie z Banina proponuje czytać ze zrozumieniem. Widzę, że ciężko o to w dzisiejszych czasach. Na pewno nie nazwałam ani starych ani nowych mieszkańców patologią. Jeżeli nie umie pań czytać to proszę nie obrażać innych tylko zapisać się do jakiejś szkoły. Napisałam, że patologią są kradzieże, wyrzucanie worków ze śmieciami pod płoty czy wypuszczanie psy na pola ze zbożem. Jeżeli dla Pana nie jest to patologia to widocznie mamy inne wartości. Pozdrawiam serdecznie ^^
rozwiniesz może myśl o pracodawcach? bo wydaje mi się ze będzie zabawnie :) gros wąskomyslących etatowców uważa że firma działa dla nich otóż nie, głównym powodem prowadzenia biznesu jest od zarania dziejów zysk, z którego jak mniemam ten okropny złodziej pracodawca okrada właśnie ciebie biorąc na siebie całe ryzyko związane z biznesem :D
Jakiś czas temu w południe po parkingu Tesco na Kcyńskiej jeździł czarny Audi GWE ... z dwoma młodzieńcami i coś wypatrywali. Po chwili zatrzymali samochód niedaleko czarnego VW GPU ... ,chyba "Touran" lub coś podobnego,dokładnie już nie pamiętam . Zaglądnęli do środka VW po czym wygodnie rozłożyli się w fotelach i czekali.
Długo nie czekali. Przyszedł właściciel VW z żoną i kilkuletnią córeczką z zakupami z Tesco. Zapakowali zakupy,wsiedli do auta i odjechali.
- A za nimi szybko ruszyło czarne Audi z dwoma młodzieńcami ...
- Czy ktoś wie ,co to mogło być ?
Długo nie czekali. Przyszedł właściciel VW z żoną i kilkuletnią córeczką z zakupami z Tesco. Zapakowali zakupy,wsiedli do auta i odjechali.
- A za nimi szybko ruszyło czarne Audi z dwoma młodzieńcami ...
- Czy ktoś wie ,co to mogło być ?