Widok

kredyt

złożyliśmy wnioski w kilku bankach (Millenium, Polbank, mBank, Nordea) i czekamy na decyzję - z Millenium już jest, ale niestety nie takie atrakcyjne warunki jak obiecywano nam w momencie składania wniosku :-(
z pozostałych najabrdziej atrakcyjny wydaje się nam Polbank - czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z tym bankiem? jak wygląda to z decyzją i wypłatą pieniędzy?
będę wdzięczna za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w santander bank może spróbowac ..........
nie sprawdzałas w kredyt banku a oni maja najlepszy kredyt hipoteczny
dzwoń 0-58 55-99-144
dzięki sprawdze :-)
toprosze przesłać parametry:) jeden z gorszych na rynku:) chyba nawet bardziej niz PKO BP
Ja moje kredyty załatwiałem przez Open Finance.
Z obu jestem zadowolony. W jednym przypadku nie oszczędziłem nic, no może trochę ganiania z papierami. A w drugim przez OF udało mi się wynegocjować 0 marży, podczas gdy normalnie dostałbym z 1%.
Tylko kwestia w jakim banku się chce brać kredyt.
Poza tym sytuacja z promocjami się zmienia na tyle często, że może nie być sensu podawania najlepszego.
Myślę że naprawdę lepiej iść do pośrednika i dowiedzieć się co on zaproponuje. A najlepiej iść do kilku, typu OF, Expander i jeszcze jakieś inne - a potem wybrać :)
http://www.rebel.pl/product.php/1,303/17773/Alchemicus.html
Aha, swój ostatni kredyt brałem w mBanku przez pośrednictwo OF. Podpowiedzieli mi o promocji na jaką bym nie trafił - zniżkę przy posiadaniu karty gazety Ładny Dom :)
http://www.rebel.pl/product.php/1,303/17773/Alchemicus.html

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Okna Pava Oknoplast prośba o opinie (17 odpowiedzi)

Witam, Myślę o zamówieniu tych okien ale nie wiem jeszcze na 100%. To nowość nie znam nikogo...

gdzie jupujecie materiały budowlane? (10 odpowiedzi)

Hej, gdzie kupujecie materiały budowlane? Interesuje mnie YTONG 24, stal, gdzie mają interesujące...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (45 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

do góry