Widok

kretyn kierowca

Na drogach Trójmiasta Temat dostępny też na forum:
dziś ok. 10.30 byłem świadkiem ciekawego zdarzenia..jadąc ul. chrzanowskiego od strony słowackiego na wys. cukierni Polanka widzę we wstecznym lusterku jak z potężną prędkością jak na tę ulicę mknie lewym pasem czerwone vw polo ok.2000 r. na numerach GSP...Myślałem,że ten dureń zwolni przed Meczetem bo tam zaraz skrzyżowanie a ten h...ciął na czołówkę z innym autem przez całe skrzyżowanie,czekałem tylko kiedy dojdzie do tragedii!Takiej patologii powinno zabierać się prawko i mandat z 5.000 to może by zmądrzał poj.... ku....as!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
I postanowiłeś się wyżalić? Założyć post? A na policję zadzwoniłeś? Do mamy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 22
jakby taki h...j wjechał w Ciebie i dzieciaka to już byś nie był taki kozak!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jasiu ja nie jestem kozak ale uważam że jesteś śmieszny wyżalając się na forum.
Chcesz aby coś z tego było to trzeba było pojechać za gościem i mu wytłumaczyć co i jak a nie beczeć na forum
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
kamerka załatwiła by sprawe
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
@jasiu, a może tam jest monitoring. Może jak podasz dokładnie w którym miejscu i o której godzinie i jakim samochodem to może znajdą kolesia. Zadzwoń na policję lub straż miejską i się zapytaj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie h...j
tylko ch....j !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie to były tajniaki z policji..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Hummer H2/H3 (76 odpowiedzi)

Jakie jest Wasze zdanie o tych samochodach? Pytam zupełnie serio. p.s. trollom sugeruję nie...

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (37 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

Jaki samochód kupić do 10 000zł ?? (85 odpowiedzi)

Kryteria: -kombi lub kombi van (dla 5 osób), -niskie koszty eksploatacji (paliwo itd.), -trasy...

do góry