Widok

krzysztof - opinia

Witam chciałbym się podzielić uwagą co do Pani która pracowała dziś na dyspozytorni w godzinach popołudniowych proszę bardzo aby prezes korporacji poinformował jak należy obchodzić się z klientami jestem waszym stałym klientem zawsze zamawiam taksówki dla moich gości z różnych stron świata i nie tylko obdarzyłem was zaufaniem ale szczerze was zawsze polecałem ale przerost ambicji i nie kompetencja tej Pani która nawet nie chce się przedstawić powołując się na absurdalne zdanie cytuje ,, MA PAN PROBLEM BO JEST OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH'' wiąże się chyba z liczną utratą mojego zaufania rozumiem że strata jednego klienta nie zrobi tak wielkiej różnicy a firma nie zbankrutuje ale panowie jest więcej korporacji w Sopocie konkurencja dość duża sami wiecie jak w dzisiejszych czasach po sezonie nie ma dobrych kursów/utargów itp. Dla tego proszę o przemyślenie tego co mam do przekazania i uczulenie tej Pani niezbyt uprzejmej że jeżeli nie chce tam pracować to po prostu może się zwolni dziękuję. Pozdrawiam zarząd Krzysztof
Moja ocena
obsługa: 1

jakość usług: 3

czas oczekiwania: 3

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 2

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A moja Żona miała dziś sytuację graniczącą z absurdem.

Właściciel czerwonej twarzy i granatowego mercedesa o nr. rej. GSP44FC zajechał dziś drogę i wymusił pierwszeństwo na podwójnej ciągłej linii na wysokości ścisłego centrum Sopotu.
Prawdopodobnie był pijany, bo nikt normalny nie wyskakuje z wyzwiskami z rynsztoka na Kobietę, która sama prowadzi auto.
Także gratuluję, złożyłem w imieniu Żony skargę i życzę wszystkiego dobrego w dalszym reklamowaniu ich chamskiej korporacji.
OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry