Widok

ks sanepid

witam,
mam pytanie, kiedyś wyrobiłam sobie ks sanepid ale nie mam juz dawno aktualnych badań - gdzie w Gdańsku można ją uaktualnić szybko i co ważniejsze tanio? czy ktoś się orientuje jak długo ważne są badania? dziękuję z góry za odp
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdańsku na pewno na Wałowej robią bo tam jest Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna ale w każdym laboratorium możesz zrobić i czeka się góra 2 dni jeśli miałaś już wcześniej robioną książeczkę. No i potem trzeba jeszcze iść z tym do lekarza, Mi wypisał ważność na 2 lata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki a ile to wszystko kosztuje jak się robi samemu? włącznie z wizytą bo pewnie za darmo nic... :/
Nie pamiętam dokładnie bo wyrabiałam już rok temu ale myślę, że przy drugich badaniach to jest około 50zł w laboratorium plus około 10zł u lekarza.
idz normalnie do przychodni gdziejest lekaz medycyny pracy i powiedz ze chciala bys podsteplowac ksiazeczke chorob nie przechodzilas i ci podstepoluja bez niczego:)
wow dzięki :) może się uda :)
ja przedluzalam u lekarza rodzinnego po roku i kilku miesiacach przerwy- cena wedlug cennika 25 zl kilka lat temu
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu

Inne tematy z forum Praca

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

do góry