Widok

kserówka mapy

ciekawi mnie czy kogoś jeszcze wprowadził w błąd układ skserowanej mapy. po odwróceniu na drugą stronę gdzie był kawałek mapy + opisy można było sądzić że jest to wschodnia część . niestety tak nie było a ja zajarzyłem to dopiero po punkcie 15 i było po ptakach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
naszczescie zauwazylem to juz nastarcie .. mysle ze uklad troche nie przemyslany:)alemozna bylo sie skumac :)
pewnie że mozna było się zorientować ale myslę że układ mapy powinien byc wypracowany od conajmniej 20 edycji Harpagana. a tak to wyglada jakby przygotowaniem map zajmował się jakiś nowicjusz :-))))))
no chyba że to celowo zostało przygotowane w ten sposób. jesli tak to na drugi raz proponuje podzielić na 8 cześci i wymieszać na stronie. będzie trudniej. ale z całej imprezy jestem baaaaaaaaardzo zadowolony. najwyżej zdobycie tytułu Harpagana odwlecze się do jesieni
Tez dalem sie zasugerowac organizatorom i dluga chwile szukalem jak najszybciej dojechac z 12 na 10.
Tez dalem sie zasugerowac organizatorom i dluga chwile szukalem jak najszybciej dojechac z 12 na 10. Ale zdarzylo sie na poczatku i nie mialo to szczegolnego wplywu na wynik.
Faktycznie kserowka byla zrobiona wbrew logice. Ja na szczescie przenoszac punkty na kolorowa musialem to od razu zauwazyc.
Pierwsze skojarzenie - jak w Elblągu po jednej stronie Bytowa, ale nie ma co wyolbrzymiać problemu.
Andrzej