Widok

księża

co sądzicie o nowym proboszczu??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dlaczego nie wyprowadzisz się do Syrii? Będziesz w końcu wolnym oświeconym człowiekiem. Mogę Ci pomachać na drogę
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
dajcie spokoj syrii. większe zagrozenie to katoliban z robiącym wode z mózgu pisem i klerem owladnietym wrogoscia i patologiami. do tego bandycia na drogach, także w baninie; przemoc psychiczna mizoginikow w domach i alkoholizm popijających ukradkiem po robocie. tu nie trzeba terrorystow, tu wystarczy kler i czysta (wóda)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Największym zagrożeniem są ludzie jak ty z trocinami w bani zamiast mózgu, niestety na to lekarstwa nie ma
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
szkoda że ks Jarka nie ma z nami teraz został urzędnik proboszcz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
chcę ochrzcić dziecko w innej parafii. myślicie, że nie będzie problemu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oto katolicki głos na forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak czytam takich lewackich przygłupów to jestem blisko mizantropi :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
taaa, bo dla was lewaki, to jak katol, to na bank chleje i żonę napierdziela, polecam z rozpędu barana w ścianę, może wam przejdzie, bo serio ocieracie się o palmę na rondzie de Gaula :D nie podoba się katotaliban - nie wchodzę w tematy o księżach, to takie proste dla normalnie myślących, niestety nie dla lewackich przygłupów którzy w każdym wątku informacyjnym muszą wcisnąć swoje pięć groszy o księżach pedofilach kasie i różnych innych bzdurach - idźcie się leczyć :P
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
katolicki glos w twoim domu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
katolicy sa, chrzescijan brak
dla mnie to jest niepojęte jak dorosły, myślący i inteligentny człowiek może słuchać jakichś gości w sukienkach którzy niczego o życiu nie wiedzą, a już na pewno niczego o tym o czym się najchętniej wypowiadają (seks, poczęcie, kobiety, dzieci)
i uznają ich za swoich przywódców duchowych
i myślą jak im się każe myśleć na kazaniu

ludzie, naprawdę nie macie swoich rozumków? czy może macie ale nie potraficie używać ? ;)))

nie wiem co to jest lewactwo, nie interesuję się polityką i bardzo mnie martwi że polityka oraz przedstawiciele jakichkolwiek religii interesują się mną ;)

pomyślunku trochę!

A do Syrii mnie nie wysyłajcie bo tam od religii nie ucieknę. Może Czechy, albo Islandia... tam mają gdzieś te bajki. Wyjechałbym sam już dawno ale mnie nie stać bo muszę płacić na kościół ;))
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie powinno być.
Musisz podać powód.
Aczkolwiek Kościół Polski stara się być kolejnym Watykanem ze swoim własnym prawem.
Wg tego co Watykan mówi, możesz wszędzie ochrzcić. Mogą chcieć papierek z Twojej parafii (widzi mi się księży polskich)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie tak. Powyższa wypowiedź potwierdza, że Polak-katolik szczerze i bezinteresownie potrafi tylko nienawidzić wszystkich myślących inaczej niż on.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
rili i kazdy polak katolik tak ma ? wobec tego kazdy lewak = przygłup i jesteśmy kwita :d
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakiś ty mądry i oświecony a nie potrafisz nie zaglądać w temat który cie nie dotyczy :)
oj kuleje czytanie ze zrozumieniem, kuleje :)

Gdyby temat księży i kościoła mnie nie dotyczył, czyli:
- nie musiałbym na kościół (jakikolwiek) i innych katechetów uczących dzieci o przebiegu aborcji płacić,
- kościół (jakikolwiek) byłby realnie oddzielony od władzy i ustawodastwa i nie miał żadnych szans na wpływanie na stanowione prawo

to ten temat omijałbym szerokim łukiem
a skoro dotyczy, to mam prawo się na ten temat wypowiadać i wyrażać swoje niezadowolenie oraz ubolewać nad stanem naszego społeczeństwa ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
katoprawica - łajzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poczytaj o funduszu kościelnym i dlaczego ta instytucja została powołana, będziesz wiedział za co komu i dlaczego płacisz, bo na razie generujesz sporo treści o g*wnianym znaczeniu. Wiesz może ile w ostatnich latach wynosiła szacunkowo składka na FK na głowę od obywatela Polskiego :) oczywiście NIE WIESZ :) ale katecheci uczący o aborcji (w ogóle co za bzdura) już się w twojej chorej z nienawiści główce uroili...
Typowe lewackie podejście g*wno wie, a najwięcej ma do powiedzenia w temacie, który go nie dotyczy - wierzę że są ludzie, dla których palma na rondzie de Gaula jest prawdziwa, tak jak te ogromne kwoty rocznego podatku oddawane przez KAŻDEGO obywatela na kościół - ty się do tych ułomnych umysłowo zaliczasz :)
I na sam koniec smaczek, tak samo płacisz za katechezę w szkole jak za naukę etyki, każdy ma co mu potrzeba, ja tez mogę wrzeszczeć że kasę daję aby twoje dzieci się etyki uczyły...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
bełkot
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
bełkot to pieprzenie o kasie dawanej na kościół jak o podatku kościelnym który u nas nie obowiązuje, o płaceniu na katechezę z pominięciem etyki, to jest bełkot wybieranie sobie wygodnych kwestii :D g*wno wiecie, a najwięcej macie do powiedzenia w sprawach, które was nie dotyczą, i tyle w temacie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry