wątek zablokowany

Widok

kto to jest ten gallux???????

kto to jest ten gallux???????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam do was male pytanko moi drodzy-czy wiecie kto to jest ten dziwny osobnik o imieniu gallux ktory pojawia sie wszedzie w tym portalu?
I don't know:(((((((((((((((((((
gallux to ja hahe ha
gallux pojawia chyba się na wszystkich stronach związanych z 3-miastem. Nie pytaj o niego. Po prostu przywyknij do tego, że jest... Pozdrowiam
a kogo to w sumie obchodzi ???

ja znam galluxa :)
wirtualnie i osobiście :P
pozdrawiam
gallux-przez dlugie lata nazwa luksusowego sklepu z ubraniem na deptaku(obecnym) w Sopocie naprzeciw kina Polonia i EMPI-Ku.
Dawny adres Ul.Rokossowskiego.asiek napisał(a):

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
Gallux to jest taki stary śmieć, który obraża wszystkich dookoła pisząc posty komentujące wydarzenia opisywane na portalu Trójmiasto. (szczególną awersję żywi do studentów, ponieważ sam psychicznie nie dorósł do studiów).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak moi mili najdziwniejsze jest jednak to, ze ow gallux zabiera glos we wszystkich sprawach i tematach jakie tylko jakie tylko pojawiaja sie na naszym portalu. zastanawiam sie czy to przypadkiem nie jest jakis czlowieczek co spi z klawiaturka przy uchu i czy nie ma czegos takiego ze jak ktos dodaje nowy watek to on sie budzi i szybciutko cos dodaje...:)ale czasem jego wierszowanki sa zupelnie bez sensu i nie na temat stad sie wziela moja ciekawosc ow galluxem.mysle ze to taki nasz trojmiejski smigollux jak ten we wladcy pierscieni;)
O matko,ale pojechałeś z Galluxem jak z podartym szetlandem.Ale chyba każdy ma prawo do swojego zdania jakie ono by nie było.Chociaż z drugiej strony nie powinno obrażać innych.
do góry