Widok

które buty wybrać

do wyboru Sidi Eagle lub Specialized Comp MTB... Sidi są jak dla mnie najwygodniejszymi butami które do tej pory mierzyłem "na sucho", natomiast Spece już nieco mniej wygodne - sprawiające wrażenie dużo sztywniejszych kuszą technologią BG (marketing działa ;) Nie mam pojęcia na które się zdecydować więc proszę o podpowiedzi, sugestie i opinie użytkowników.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie no, aż tak drogiego modelu to nie kupuje... aktualnie rozważam zakup Dominator 5 bez siateczki i ponawiam pytanie do użytkowników: jak takowe buty sprawdzają się latem???
wracjąc do speców, mają co prawda siateczkę - dlatego oba boki skarpety są zawsze suche, ale część skarpety która znajduje się pod językiem w upale zawsze jest mokra
hmm... można zatem domniemać że w Dominatorach "zagotuję" się latem a to zapewne przyjemne nie jest :/
Z tą siateczką jest jeszcze tak że na zdjęciach często wygląda jak czarny kawał materiału, a jak chwyci się but i zerknie od środka to słońce zupełnie przez nią prześwituje. Do czego zmierzam, siatka przepuszcza nie tylko wiatr, mogę przez całą drogę nie zsiadać z rowera a i tak po powrocie będę miał kurz między paluchami. Jeśli ktoś lubi przeprawiać się przez rwące potoki to mokre giry gwarantowane (^^,)
przestancie sie juz brandzlowac tymi butami. ch. z nimi jesli noga nie podaje. a jak podaje to ch. z butami ;-)
kręć zatem na bosaka! ja zdecydowanie wolę w butach! heja!
SIDI to na pewno bardzo dobry wybór, Shimano średni a Spec nie wiem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry