Widok

który żłobek?

Orunia Górna Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Drodzy rodzice!!Muszę zmierzyć się z dylematem oddania mojego dziecka do żłobka. W których żłobkach Wasze dzieci czuły się dobrze? Interesują mnie żłobki rejonach Zakoniczyn, Kowale, Orunia Górna . dziękuję za info ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie może mi żadnego polecić??
żłobek "jak u babci"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zdecydowanie polecam Żłobek Hopsasa - Kowale - więcej na stronie https://hopsasa.com.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja poslałam swoje dziecko do Małego żuczka na ul Dulina jest mega super fajne! Polecam wszystkim!
Tulaczek na 11 listopada, z tym że to dla dzieci od roczku. Naprawdę z sercem.
a ja nie polece żłobka Jak u babci na ul. Dąbrówki zabralam dziecko i nigdy bym juz tam malej nie oddała to przechowalnia a nie żłobek teraz to wiem bo mamy super przedszkole-powodzenia by twój maluszek trafił do fajnego miejsca

Zdecydowanie polecam Żłobek Mały Żuczek w dzielnicy Zakoniczyn, wkrótce otwarcie również żłobka w dzielnicy Łostowice - więcej na stronie https://malyzuczek.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Potwierdzam- Mały Żuczek na Dullina - rewelacyjna opieka, świetle podejście do dzieci. Doskonały kontakt z p. Niną.
Dzieci czują się jak w domu, najlepszy żłobek z jakim miałem styczność.

Inne tematy z forum Ujeścisko

Muza musi grać. (2642 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

do góry