Widok
kuchenka ma ok. 10 lat a nie 30
i nie złom bo dobrze działa! Jak chcesz to kup nową działającą tak samo, tylko może o lepszej estetyce wyglądu za 800 zł i nie ośmieszaj się komentarzami. Poza tym czytajcie ludzie ze zrozumieniem- tu jest wyraźnie i po polsku a nie po chińsku napisane, że "mile widziane" więc jak się coś nie podoba do do sklepu po nówkę!
sam oszukujesz ludzi!
Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Śląskie / Katowice
katowice.gumtree.pl/f-ewa-Classifieds-W0QQKeywordZewaQQPageZ2
Blokuj wszystkie wyniki z katowice.gumtree.pl
znajdź ogłoszenia dla ewa. ... Sprzedam kuchenkę gazową WROZAMET EWA. ... BARDZO DOBRZE UTRZYMANA JAK NA SWOJE LATA ! ... ROK PRODUKCJI GRUDZIEN 1998 - PIERWSZA REJESTACJA MARZEC 1999 - WERSJA AWD ...
Wrozamet "Ewa" kuchnia gazowa (415086584 ...
archiwumallegro.pl/wrozamet_ewa_kuchnia_gazowa-415086584.html
Sprzedaję kuchenkę Gazową. Wrozamet "Ewa". Kuchenka sprawna..była uzywana przez 13lat.. nie psuła sie nigdy. rok produkcji lata 90-te. Kuchenka sprawna ...
Masz tu dane z internetu!!! I nie oszukuj ludzi, że była produkowana tylko w 1980 r!!! Masz mnie i innych za idiotkę?
katowice.gumtree.pl/f-ewa-Classifieds-W0QQKeywordZewaQQPageZ2
Blokuj wszystkie wyniki z katowice.gumtree.pl
znajdź ogłoszenia dla ewa. ... Sprzedam kuchenkę gazową WROZAMET EWA. ... BARDZO DOBRZE UTRZYMANA JAK NA SWOJE LATA ! ... ROK PRODUKCJI GRUDZIEN 1998 - PIERWSZA REJESTACJA MARZEC 1999 - WERSJA AWD ...
Wrozamet "Ewa" kuchnia gazowa (415086584 ...
archiwumallegro.pl/wrozamet_ewa_kuchnia_gazowa-415086584.html
Sprzedaję kuchenkę Gazową. Wrozamet "Ewa". Kuchenka sprawna..była uzywana przez 13lat.. nie psuła sie nigdy. rok produkcji lata 90-te. Kuchenka sprawna ...
Masz tu dane z internetu!!! I nie oszukuj ludzi, że była produkowana tylko w 1980 r!!! Masz mnie i innych za idiotkę?
ale o co wam chodzi ???
Kilka dni temu w tym dziale ktoś oddawał podobną kuchenkę za 50 zł (nie było napisane, że mile widziane, ale że za symboliczne 50 zł). Nie stać mnie na nową, więc wziąłem tą kuchenkę. Dziś jest zamontowana i działa bardzo dobrze!!! Jak was stać na nowe za ok.1000 to nie komentujcie, wszystko byście chcieli za darmo, ale jak coś dobrze działa to jeszcze macie pretensje! Jak bym widział teraz to ogłoszenie to bym wziął, bo polskie agd nawet trochę starszego typu jest dobre i chodzi elegancko a tu kobieta pisze wyraźnie, że mile widziane a nie konieczność a wy się czepiacie! Nie podoba się to autorka ma rację- do sklepu idźcie po nówkę zamiast beznadziejnych komentarzy a takie osoby jak ja, które nie mają pieniędzy wezmą sobie za grosze albo i bez nich!
watchdog jesteś znany z nie na miejscu lub nielogicznych komentarzy
do lekarza idź sam jeśli tak trudno u ciebie z wyobraźnią... że z jednego komputera może korzystać rodzina, znajomi, którzy w dodatku! mogą coś brać lub sprzedawać w imieniu rodziny/znajomych bez komputerów czy internetu. Idź sam do lekarza, bo brak takich wyobrażeń w tych czasach świadczy tylko o tobie