Widok
Moge polecic firme ktora wykonala mi zabudowe mebli kuchennych i dwie szafy. Marzylam o ladnej ,nie drogiej kuchni.Dzieki poleceniu znajomych dostalam namiar na te firme.Co najwazniejsze ten facet ma niesamowity gust,umie super doradzic.Z poczatku mielismy swoje plany,ale po rozmowie z tym panem nasze plany ulegly zmianie.Jesli ktos szuka super fachowca to ze szczerego serca polecam.Ja juz mam swoja wymarzona kuchnie i jestem szczesliwa. Mialam tez zrobiony projekt komputerowy.Bylam tez po wycene w studiu kuchennym i okazalo sie,ze Pan Janusz zrobil mi o 30% taniej. Zainteresowanym moge wyslac moje zdjecia . Zycze Wam wszystkim powodzenia. beatakozlowskaa@tlen.pl
lub mail do Pana Janusz wlasciciela stolarni meblenazamowienie5@ tlen.pl
lub mail do Pana Janusz wlasciciela stolarni meblenazamowienie5@ tlen.pl
Nie sądzę, żeby autorowi chodziło o meble ;)
Ja mam indukcję eletroluxa i jestem bardzo z niej zadowolona. Szybko gotuje, łatwo się ją czyści.
Jest jeden minus- trzeba mieć specjalne garnki, ale teraz są one już sporo tańsze niż parę lat temu. Za fajny zestawik garnków Berghoffa daliśmy 520zł.
Jak najbardziej polecam indukcję!
Znajomi, którzy kupili zwykłą płyte elektryczną teraz żałują, że nie skusili się na indukcje.
Ja mam indukcję eletroluxa i jestem bardzo z niej zadowolona. Szybko gotuje, łatwo się ją czyści.
Jest jeden minus- trzeba mieć specjalne garnki, ale teraz są one już sporo tańsze niż parę lat temu. Za fajny zestawik garnków Berghoffa daliśmy 520zł.
Jak najbardziej polecam indukcję!
Znajomi, którzy kupili zwykłą płyte elektryczną teraz żałują, że nie skusili się na indukcje.
mam indukcje firmy Whirlpool - mi się sprawdza, jestem nią zachwycona :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych