Widok

kulturka

Na drogach Trójmiasta Temat dostępny też na forum:
kulturka naszych kierowców jest straszna jezdze od niedawna i to co widze to poraszka gratuluje braku wyobrazni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak zwykle miszcze kierownicy wiedzą lepiej jak się jeździ. Wszystkim miszczom kierownicy życzę więcej tolerancji. Miasto to nie tor wyścigowy. Niektórym się zwyczajnie nie śpieszy a inni chcą tylko dojechać w całości. A ocenę stylu jazdy niech każdy zacznie od siebie.

A poraszka to straszna bestia.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaka zmiana tematu?....wyraziłem tylko swoje zdanie na temat poruszania się wszelkiej maści kurierów po drogach..........."odejdź, zgiń, siło nieczysta :)"....cieszy mnie to, ze mimo wszystko podchodzisz do tematu z uśmiechem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziecko weź zabawki i idź do domu - zmieniasz temat, pijesz do zawodu "kuriera"...dlatego, bo merytorycznie nie jesteś wstanie nic wnieść do tematu - czy każde forum i w każdym temacie musi się robić offtop przez takich jak Ty? zaśmiecasz forum - odejdź, zgiń, siło nieczysta :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wujek "dobra rada"...zanim kogoś będziesz pouczać....zacznij naukę wpierw od siebie.....jeździć za Ciebie, nie dziękuję...wolę robić co robię teraz....zazdrościć?....a jest czego?.....chwalić się?....a czym?....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
zazdrościsz, chwalisz, czy się żalisz?? chodź pojeździć za mnie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kurier?.....jeżdżąc nie raz mam ochotę kopnąć niejednego kuriera w du@ę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sądząc po "poraszce" to od niedawna jeździsz i od niedawna żyjesz !! - skup się na sobie a może będzie lepiej...
Zatrzymywanie się na skrzyżowaniu i wpuszczanie jadących z podporządkowanej to się nazywa u Nas kulturą, a kto tak nie robi jest bez wyobraźni? to jest to prostu jakaś masakra - dodać do tego młodych kierowców, zwłaszcza laseczki z komórkami przy uchu i starsze kobity, co się zatrzymują przed każdym rondem i mam gigantyczny korek na polskich drogach. Kto najbardziej cierpi - zawodowi kierowcy, których praca polega na przemieszczaniu się z miejsca na miejsce i tolerowaniu tego wszystkiego...współczuję sobie i innym :(
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
a co to jest "poraszka" ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (4 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?

do góry