Widok
byłam dziś w Grażynie , się z kiecką wybrałam, by przyrównać kolor i dupa ....
moja suknia nie jest ecru tylko cappucino, przy bolerku ecru jak brudna wyglądała, ale dogadałam się z panią tak, że poszukam koronki, i im przyniosę, uszyją mi :)
a tak dla tych które szukają bolerka: tam wypożyczają po 50 zł !!! to co ja oglądałam, z*******a delikatna koroneczka, rozm ok 36/38 , no i mają jeszcze kilka(naście) więc jak coś można podjechać :)
moja suknia nie jest ecru tylko cappucino, przy bolerku ecru jak brudna wyglądała, ale dogadałam się z panią tak, że poszukam koronki, i im przyniosę, uszyją mi :)
a tak dla tych które szukają bolerka: tam wypożyczają po 50 zł !!! to co ja oglądałam, z*******a delikatna koroneczka, rozm ok 36/38 , no i mają jeszcze kilka(naście) więc jak coś można podjechać :)
papilio1@op.pl
no właśnie jak byłam za pierwszym razem i powiedziałam, ze szukam bolerka, i że szukam już wszędzie i nie ma, i że jak mają takie jak chcę to biorę w ciemno ... to mi krzyknęły 100zł było takie bolerko, super, ale nie chciałam podpisac umowy na wypożyczenie bez przyrównania tego z suknią, więc pojechałam z suknią i okaząło się że za jasne i wogule .. :/ poprzymierzałam jeszcze kilak i się pytam ile za te bolerka wypożyczają a ona na to: " jak wszystkie, 50zł " myślę, ze tą stówkę to ona krzyknie jak widzi że ktoś jest zdesperowany lub i tak weźmie i tak ... :)
papilio1@op.pl