Widok

kupię kartę multisport

Witam serdecznie. Szukam osoby, która jest w stanie dopisać mnie jako osobę towarzyszącą bądź ma możliwość załatwienia w inny sposób karty multisport w korzystnej cenie. W internecie jest dużo oszustów którzy niby mają możliwość załatwienia takiej karty, ale jak przychodzi co do czego to kontakt z nimi się urywa... Dlatego najlepiej, gdyby taka osoba była z Gdyni to można by się nawet rozliczać osobiście. Ewentualne oferty proszę przesłać na adres Matrix6789@wp.pl .

Pozdrawiam, Michał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też bym baaardzo chciała kartę, prosze o kontakt: fit.or.shit@gmail.com
Osoba towarzysząca - 450 zł na 3 m-ce... i trzeba zapłacić "z góry" tzn. pobierają mi z wypłaty ( jak pewnie każdemu ) ale to raczej średnio korzystna oferta.

masz całkiem przyzwoitą ofertę, jeśli mozesz mnie dopisać, to jestem dalej chętna, prosze o kontakt: fit.or.shit@gmail.com

Inne tematy z forum Sport

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

do góry