Widok
wydaje sie, ze szukasz kwiatu paproci;)
takich mieszkan w budynku z winda lub bez jest na peczki, tak nowych jak i na rynku wtornym. twoje oczekiwanie "dobrego skomunikowania osiedla" raczej nie dotyczy szerokich ulic na osiedlu ale droznych polaczen z centrum. nie ma takiej lokalizacji, ale mozesz rozwazyc zakup mieszkania w centrum np. na lastadii (4 pokoje, to ok. 75m2 po 10tys, daje wynik ok.750tys). niestety tez bedziesz stac w korkach.
takich mieszkan w budynku z winda lub bez jest na peczki, tak nowych jak i na rynku wtornym. twoje oczekiwanie "dobrego skomunikowania osiedla" raczej nie dotyczy szerokich ulic na osiedlu ale droznych polaczen z centrum. nie ma takiej lokalizacji, ale mozesz rozwazyc zakup mieszkania w centrum np. na lastadii (4 pokoje, to ok. 75m2 po 10tys, daje wynik ok.750tys). niestety tez bedziesz stac w korkach.
Mam na sprzedaż mieszkanie na Skwerze Kościuszki w kamienicy z 1935r. rok temu po remoncie kamienica, mieszkanie po generalnym remoncie, panele, glazura i terakota, ściany i sufity wymalowane. mieszkanie na 3 piętrze, winda w kamienicy. powierzchnia 112,5 metra, 3 pokoje, kuchnie, wc, łazienka, przedpokój, duży balkon i piwnica. tel kontaktowy 511-707-215
GDynia Wielki Kack Jest wolne na I pietrze 98m.kw w przyzwoitej nowoczesnej kamienicy : Perła Marii" Rezygnuję, bo nie dostałem kredytu:
www.rezydentapartamenty.pl lokal nr. 3 ( już jest jako "sprzedany",ale nie dostałem kredytu...
Duży taras 24m.kw, 4pokoje, ogródek, hala garażowa, winda.
CEna 730.000 za całość o podwyższonym standardzie deweloperskim.Gotowe do odbioru.
www.rezydentapartamenty.pl lokal nr. 3 ( już jest jako "sprzedany",ale nie dostałem kredytu...
Duży taras 24m.kw, 4pokoje, ogródek, hala garażowa, winda.
CEna 730.000 za całość o podwyższonym standardzie deweloperskim.Gotowe do odbioru.