Widok

kupię mieszkanie 4-5 pokojowe

Kupie mieszkanie 4- 5 pokojowe w budynku z windą, lub w budynku bez windy, ale do wysokości 3 piętra.
Na dobrze skomunikowanym osiedlu.
Szukam czegoś sensownego juz bardzo długiego czasum :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wydaje sie, ze szukasz kwiatu paproci;)
takich mieszkan w budynku z winda lub bez jest na peczki, tak nowych jak i na rynku wtornym. twoje oczekiwanie "dobrego skomunikowania osiedla" raczej nie dotyczy szerokich ulic na osiedlu ale droznych polaczen z centrum. nie ma takiej lokalizacji, ale mozesz rozwazyc zakup mieszkania w centrum np. na lastadii (4 pokoje, to ok. 75m2 po 10tys, daje wynik ok.750tys). niestety tez bedziesz stac w korkach.
Jeżeli nadal szukasz mieszkania 4pokojowego (prawie 90 metrów) to czekam na kontakt aby zapoznać Cię z nową ofertą:) mój email : moibc@wp.pl
Od marca 2009 będziemy sprzedawać 4-pokojowe mieszkanie (2-poziomowe, trzecie piętro bez windy) w Gdyni-Dąbrowie. Dzielnica bardzo dobrze skomunikowana - trolejbusy i autobusy do Gdyni, Sopotu i Gdańska-Oliwy. Chyba też jest autobus do Rumii, ale nigdy z niego nie korzystałam ;)
Dagmara - podeslij mi cos o tym mieszkaniu na maila: caroca1@wp.pl
image
image
Byłabym zainteresowana poprosze o szczegóły
Czekam na wiadomość
zobacz nowe mieszkania http://hossa.gda.pl/index.php?ids=22&psz_miasto=&psz_rodzaj=2&psz_osiedle=&psz_pokoj=4&psz_pietro=&psz_cena=&psz.x=30&psz.y=9

http://www.nowyhoryzont.info/index.php?option=com_mysearch&Itemid=33

Dagmara czy to mieszkanie jest może na osiedlu Leśny Zakątek?
Nie. To jest Dąbrowa Centrum, koło szkoły i kościoła.
byle nie od włodarzewskiej nie ryzykuj moj tel 603-194-851 wiecej odpowiem na tel czy warto warto 20 groszy stracić niżli 400 tyś przekaż to dalej prosze trzeba walczyć z nieuczciwością
może ktoś jest zainteresowany mieszkaniem 3 lub 4 pokojowym od developera na Morenie w dobrej cenie, szczegóły na maila ,pedros30@o2.pl
Mam na sprzedaż mieszkanie na Skwerze Kościuszki w kamienicy z 1935r. rok temu po remoncie kamienica, mieszkanie po generalnym remoncie, panele, glazura i terakota, ściany i sufity wymalowane. mieszkanie na 3 piętrze, winda w kamienicy. powierzchnia 112,5 metra, 3 pokoje, kuchnie, wc, łazienka, przedpokój, duży balkon i piwnica. tel kontaktowy 511-707-215
GDynia Wielki Kack Jest wolne na I pietrze 98m.kw w przyzwoitej nowoczesnej kamienicy : Perła Marii" Rezygnuję, bo nie dostałem kredytu:
www.rezydentapartamenty.pl lokal nr. 3 ( już jest jako "sprzedany",ale nie dostałem kredytu...
Duży taras 24m.kw, 4pokoje, ogródek, hala garażowa, winda.
CEna 730.000 za całość o podwyższonym standardzie deweloperskim.Gotowe do odbioru.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Dom drewniany (13 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (42 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

gdzie jupujecie materiały budowlane? (10 odpowiedzi)

Hej, gdzie kupujecie materiały budowlane? Interesuje mnie YTONG 24, stal, gdzie mają interesujące...

do góry