Widok

kupię suknię (może być delikatnie zniszczona) do sesji w wodzie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam :)
tak jak w temacie, odkupię tanio używaną, nawet lekko zniszczoną suknię ślubną. przeznaczona będzie tylko i wyłącznie do sesji i "zabaw" w wodzie :)

mojej ślubnej będzie mi troszkę szkoda do ekstremalnych fotek (chciałabym po weselu ją sprzedać)...

więc jeśli Któraś z Was chciałaby "zrobić miejsce w szafie" proszę o zdjęcia i informacje o cenie na lady-anna00@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ANUSIA86 a jaka bedzie Twoja suknia? w sensie model?:)
image
jak na razie trwają poszukiwania "tej jedynej" :)
chciałam, aby wyglądała tak... (więc czeka mnie chyba szycie...)

http://forum.trojmiasto.pl/szukam-Demetrios-1377-z-kolekcji-2009-t172127,1,130.html

ale ostatnio troszkę zmieniłam wizję...

w każdym razie podczes drugiego dnia zdjęć chcemy poszaleć :)
co będzie się pewnie wiązało z nieodwracalnymi uszkodzeniami i zabrudzeniami, więc szukam czegoś taniego w rozmiarze 36... wprowadzę kilka zmian i będzie ok :)
bardzo podoba mi się suknia Kati:) chyba będzie wygodniejsza w tańcu - ładnie będzie sie układała podczas maszego walca
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-Jordan-t175779,1,130.html
jeśli zaczeka na mnie do września (i rozmiar będzie odpowiedni) :) to doszyję ramiączka i bedzie moja
a jaka cena by cię zadowoliła?
co dla ciebie znaczy tanią sukienke?
image[/url]
image
wolałabym, aby cena nie przekroczyła 300 - 350 zł
(w końcu to ma być sukienka tylko na 2 godzinki... a później nic już z nią nie zrobię)
Mam do sprzedania Orange Pronovias, rozmiar 38, ale chciałabym za nią 700 zł. Może by się opłacało, gdyby udało Ci się ją jeszcze potem sprzedać?
Więcej szczegółów na maila: mwpg@wp.pl
Ja mam do sprzedania podobny krój jaki ty chcesz - ale to dla Ciebie będzie za drogo , no cóż napewno coś ładnego i taniego znajdziesz - dużo tanich sukni jest na allegro , poxzdrawiam
anusia86 napisz do mnie wydaje mi sie ze mozemy sie dogadac podesle fotki ;] jonka6@wp.pl
hehe ja jakas slepa jestes ze nie widzialam twojego maila juz do ciebie pisze;]
ja mialam sesje w wodzie w mojej sukni i po czyszczeniu nie bylo sladu zniszczen i sprzedalam ja kolejnej pannie mlodej ktora widziala zdjecia :)
image

image
piekna ta suknia
image
image
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
może coś z komisu sukien używanych?
http://moda.allegro.pl/item1169906268_sprzedam_suknie_slubna_36_38.html

zobacz tą sukienkę
anka332 musiałaś mieć szczęście :) ja niestety widziałam sukienki po zdjęciach w wodzie... i nie wszystkie da się doprowadzić do "stanu używalności" nie chciałabym ryzykować :)

a taką za 300 zł bez wyrzutów sumienia wyrzucę - jeśli będzie zniszczona...

na allegro widziałam kilka tanich - nawet fajnych, ale wolałabym mieć okazję zobaczenia ich na żywo
a jaki masz rozmiar?? i jaki Cie model interesuje???
image
image
ja mam suknie w rozmiarze 38/40 i moge ja sprzedac za 350 zł jesli ci sie spodoba. jest tez tak, ze na allegro nie zmierzysz, a u mnie mozesz. przesle kilka fotek na twojego maila.
Dobry pomysł z tą suknią na sesję. :)

Kiwi podeslij mi jak możesz bo to mój rozmiar :) aniolek0111@wp.pl
mogę sprzedać swoją .....dużo kasy za nia nie chcę...jesli jestes zainteresowana:)
Mogłam Co oddac moja...
Ale 3 tygodnie temu wywaliłam:)
Też szaleliśmy w wodzie niby nie była jakaś porwana czy coś ale jak pomyślałam,że dwie stówki za czyszczenie a później sprzedam za tysiaka w rok albo i nie to odpuściłam:)
A gorset zostawiłam może jeszcze kiedyś założę :)
Za 500 zł mam do odsprzedania suknię Anny Lachor model nr 61. Suknia do czyszczenia.
hmm... dziwie Ci sie Kate84 bo 800 zł na czysto jakbys sprzedała ją za 1000 zł, piechota nie chodzi... wiem zeciezko jest sprzedac teraz galaxy ale po pewnym czasie na 100% bys ja sprzedała...
może moja: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/san-patrick-candida-36-ogl2885848.html
Ja mam sukienkę Agnes 1752, rozmiar 34-36. Sprzedam za 300zł. Mogę przesałać kilka fotek na maila.
Hej,
ja mam do sprzedania Cosmobelle 7151 z salonu Lisa Ferrera. Chciałabym za nią 500 zł, ale jak byś chciała to i za 400 jestem skłonna ją sprzedać. Rozmiar 36, ok 165 wzrostu.
ślicznie dziękuje za "odzew" i wszystkie oferty.
kupiłam suknię - teraz czekam już tylko na przesyłkę :)

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry