Widok
jak jestes zaintersowana uzywana raz i klasycznie prosta to ja swoja bede sprzedawała..jest w rozmiarze 36 na 170 cm ale jest wiazana -gorset wiec 38 spokojnie wejdzie mysle ze z 40 tez nie byłoby problemu jak jestes zainteresowana to napisz po 16 wrzesnia na maila do mnie:)zdjecia sukni z ostatniej przymiarki znajdziesz w watku przymiarki z salonu beauty
wklejam treść wątku , który podałam wyżej :::
_________Sprzedam Demetrios 850
Autor: gogo 05-07-2006 08:36 wyślij odpowiedź
Mam do sprzedania właśnie tą suknię w rozmiarze 38 (amer. 10) na wzrost 164 + 4,5 obcas. Suknia została kupiona w kwietniu tego roku w salonie, a ubrałam ją na ślub w czerwcu. Suknia jest jednoczęściowa, gorset sztywny, wygodny i piękny. Tren podczepiany. Suknia jest w bardzo dobrym stanie i uprana, świeżutka czeka na nową właścicielkę.
Mogę ją polecić w 100% jeśli chodzi o wygodę, jest leciutka, nie trzeba doszywać żadnych ramiączek bo gorset nie spada i nie trzeba go podczas tańców podciągać.
Mam do sprzedania również bolerko które zarzuciłam dopiero nad ranem.
Cena: za sukienkę i bolerko po pół ceny z salonu.
Kontakt na maila. Zachęcam.
_________Sprzedam Demetrios 850
Autor: gogo 05-07-2006 08:36 wyślij odpowiedź
Mam do sprzedania właśnie tą suknię w rozmiarze 38 (amer. 10) na wzrost 164 + 4,5 obcas. Suknia została kupiona w kwietniu tego roku w salonie, a ubrałam ją na ślub w czerwcu. Suknia jest jednoczęściowa, gorset sztywny, wygodny i piękny. Tren podczepiany. Suknia jest w bardzo dobrym stanie i uprana, świeżutka czeka na nową właścicielkę.
Mogę ją polecić w 100% jeśli chodzi o wygodę, jest leciutka, nie trzeba doszywać żadnych ramiączek bo gorset nie spada i nie trzeba go podczas tańców podciągać.
Mam do sprzedania również bolerko które zarzuciłam dopiero nad ranem.
Cena: za sukienkę i bolerko po pół ceny z salonu.
Kontakt na maila. Zachęcam.