Widok
Kochana,to masz takie same rozmiary jak ja;-)Mam tez 168 i suknie do sprzedania na 36/38 Aktualnie mam ja wystawiona na Allegro,ale możemy również cene uzgodnić.Kupowałam ją w salone Agnes w Gdyni,więc jest nowa i raz używana;-)Prześlę Ci również fotki na maila,tylko mi go podaj na julka_79@gazeta.pl Pozdrawiam.
ja również polecam swoją suknię - Pronovias India roz. 36/38, kolor złamana biel. Również mam 168 cm wzrostu, więc powinna być idealna. Z dodatków mam jedynie idealnie dopasowany welon z malutkimi brylancikami. Dorzucę chętnie poduszeczkę na obrączki. Suknia będzie dostępna po 31 Maja 2008. Cena do uzgodnienia :)
W razie pytań czekam na maila, pozdrawiam
W razie pytań czekam na maila, pozdrawiam
"Caution: Black Lab may lick you to death!"
Po 15 sierpnia 2008r. będę miała na sprzedaż swoją sukienkę. Rozmiar 36/38, wzrost 168 + obcas. Snieżnobiała. Model Cosmobella 7166. Suknia z organzy. Pięknie się układa i nie jest zbyt ciężka. Na zdjęciach salonowych nie wygląda tak pięknie w rzeczywistości, dlatego najlepiej pooglądaj zdjęcia w necie Panien Młodych które w niej wystąpiły. Szyje ją w salonie Lisa Ferrera. Polecam.